Lunch time harini tapau je .. takde geng nak ajak makan..kebetulan petang Rabu hari sukan bagi jabatan tapi Sal jarang bersukan .. sukan kat rumah je dah cukup kot dengan My Lil Hero .. heehee .. lepas tapau Sal tengok ada jualan kat foyer..so sekilas pandang .. Sal ternampak gerai jualan pakaian kanak-kanak.. ape lagikan … sempat lagi shopping ..huhuhu
Warghh..ada sesuatu yang menarik perhatian Sal…kalau dah perempuan tu perempuan jugakkan dan keiginan yang ada jangan dilepaskan …  sempat lagi Sal shopping BabyGap . Biasanya apa yang dijual di area office boleh tahan harganya dari di luar , maybe sebab sewa tapak murah kot . Lagipun Sal memang jenis malas nak
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Sempat Lagi Shopping ... BabyGap
Luv mom …Luv Dad … comel tak ??
Sal memang menggilai babygap…almaklum la zaman saya dulu tak berkesempatan nak pakai so turunkan kat anak je atleast bila tengok My Lil Khalish pakai..kira macam hajat kesampaian la gitu…tak salahkan…
Sal beli 2 helai sebab berbaloi sangar harga , dah alang alangkan .