| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Sahabat | 
Jumaat malam Sabtu kami sekeluarga merambu di Putrajaya sebab nak jumpa dengan BIL n biras yang kebetulan involve dengan Himpunan Jutaan Belia . Kalau rombongan pengakap dari Kluang , tak lain tak bukan my BIL suami isteri la yang menguruskan .. gigih betul husband and wife ni . Sal kagum sangat sebab profesion guru amat mulia dalam mendidik anak bangsa !

Sesekali Keluar Malam – Merambu di Putrajaya

Walaupun bukan dikategorikan golongan belia , semangat menyahut seruan PM tetap dihati mereka heehee .  Actually plan nak jumpa Sabtu tapi Sal dan Mr Hubby dah ade agenda lain . Pantang cuti sure ade je aktiviti . So malam tu pecut gak dan ternyata Khalish dan Khaleef happy nak jalan . Kami sekeluarga memang kaki jalan pun . kihkihkih ..
Buktinya sepanjang pegi , dalam keta tak tido langsung tapi mase balik jangan cakapla .. mau tak ngantok . Jam 12 lebih baru sampai rumah dan nasib baik dok kat bandar kalau kampung mau dah telinga ni kena bebelan mak . Sebab Khaleef kan kecik lagi !!
Merambu Di Putrajaya
rupanya Khalish dah pandai bergambar sakan..
Merambu Di Putrajaya
jom kita bergambar lagi…
kami dihiburkan Ajak dari kumpulan SHIRO – Raja Lawak 
Seronok gak tengok gelagat Khalish . Punyala tak takut orang , suka dia je nak ke mana . Bila anak happy , ibu sure melompat keriangan .. hehehe