Lama dah terniat nak ke Chow Kit…
dengar ada kedai mainan yang agak berbaloi harganya..
sememangnya saya suka happykan anak-anak…
parents mana yang tak suka tengok anak happy kan…
Ternganga jugaklah bila masuk kedai..
bukan kata anak…mak pun boleh rambang mata…
sampai Mr Hubby pesan…beli yang patut-patut je…
nextime boleh datang lagi…
kes takut saya borong kot….tapi ..ke arah tu pun masa pegi…
Saya bukan jenis boleh tengok mainan….
lebih excited dari anak…
Pelbagai bentuk mainan yang boleh dipilih..
untuk gegurl…lagila melambak…
cuma saya tak sempat nak snap gambar bagai….
ambik mana yang sempat…
pilih…jangan tak pilih..

kat DIY pun ada…

comel sangat….

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari