Bila bukan musim..
memang agak payah nak cari Raja Buah ni
tapi Alhamdulillah…
rezeki akan ada…tapi kena usaha sikit ….kita jejak dia..
Kebetulan ada sorang senior teringin nak makan durian…
yelah..keja jauh….nun di sana…
bila berhajat…selagi mampu kita try penuhi..
nasib ada kat Paya Jaras..jauhla jugak..
tapi boleh sangat nak pegi…
lagipun dah lama sangat tak jumpa..
bukan plan pun nak jumpa tapi up jadi….
apa salahnya bersua muka…..sambil bawak Khalish mengenali durian…
Jarang sebenarnya beli buah durian…
kalau dah teringin a.k.a mengidam barulah dicari…
gathering bersama….up jadi

kemain ha….ada bakat jadi tokey ni…

possing sebelum blah…sempoi..
Zaman study paling best…bila dah bekerja..
masing-masing punya commitment…dah ada family…lagila..
so…ada masa teringin gak nak jumpa member lama…
carilah peluang jika ada…dan yang pasti…dalam dunia ‘berkawan’…
takkan putus nilai persahabatan..malah bilangan kawan akan sentiasa bertambah…