Tips Nak Jadi Blogger Terkenal – Terharu bila blog yang suam-suam kuku ni dipilih oleh blogger terkenal , naik kejap UV dan PV , Alhamdulillah Syukur . Perghhh ,  penangan Ben Ashaari memang tak boleh dipertikaikan .  Sape tak kenal Ben kan . Antara blogger terkenal dalam kalangan blogger di Malaysia !
Sekali terpilih , dah macam menang anugerah  la pulak .. kembang sekejap hehehe . Yelah , blogger picisan macam Sal ni dah cukup rasa bersyukur dan bangga weh . Apa pun , Sal nak ucapkan jutaan  terima kasih pada Ben sebab pilih blog Sal .

Bila Terpilih Sebagai Blog Pilihan Ben Ashaari .. Tips Nak Jadi Blogger Terkenal

Tips Nak Jadi Blogger Terkenal
inspirasi Sal jadi blogger dek sebab Ben Shaari jugak …

Terkenal kejap je dah rasa ala retis . huhuhu … Sal suka singgah blog Ben Ashaari sebab pelbagai ilmu boleh dapat bila singgah laman santai dia dan untuk berjaya menjadi blogger terkenal , kita perlu usaha ‘extra’ sikit dan kalau dok diam memang tak ke mana laaa . Sape yang nak jadi blogger yang berjaya perlu ‘follow rapat’ Bro Ben  ya .

Dari seorang yang berkerjaya , dia sanggup tinggalkan dan jadikan profesion ‘blogger’ sepenuh masa sebagaifokus utama . Kagum betul Sal !! Harap satu hari nanti Sal boleh jadik gak gitu sebab bila dan jadi blogger sepenuh masa , maybe boleh lebih bersama dengan anak anak dan family .

Pernah jugak blog Sal ni usang sekejap , mungkin sebab busy tambah dengan sikap kemalasan .  Tapi Sal tak boleh beralah dan Sal akui tak boleh berpisah dengan dunia penulisan . Bila dapat tips dan semangat dari Ben , boleh jer ada idea nak buat entri . Jangan kata takde idea ya !

Persekitaran kita pun ada banyak perkara yang kita alami dan boleh je olah jadi sebahagian daripada cerita . Janji ada kesungguhan dan minat tau .. dan Sal paling bertuah la jugak sebab dapat join Kelab Blogger Ben Ashaari .

Nak tau lebih lanjut mengenai KBBA9 , korang boleh terjah blog Kelab dan semoga ia terus sukses . Dan pernah jugak terlintas di hati ini sekiranya tetiba ada Yayasan Kelab Blogger Ben Ashaari camne la agaknyer yer . Moga usaha murni pengasas KBBA9 dipermudahkan .. Aamiin
Tips Nak Jadi Blogger Terkenal
Amin..
Jangan lupa singgah ya ..