Citer semalam tak abis lagi..masa nak cari 7eleven..
masuk kat kawasan Wangsa Maju..dekat area NZ tapi belah bawah sikit…
sekali ternampak sesuatu yang menarik…memang tertarik…
cecepat mintak Mr Hubby benti keta….parking…dan singgah…
nasib baik bawak duit lebih…

Meh layan jap pic kat bawah ni…

Macam..macam hado…bahan yang tak penah tau atau tengok pun ada dijual
yeaayyyyy….happy sangat..sangat…
so lepas ni tak payah nak pegi ChowKit…
takdelah jauh sangat dengan rumah…roger Mr Hubby…sure dia merempit.. 
Harga pun berpatutan…layanan pun best…
siap adik yang keja kat situ sharing cara nak buat cake atau muffin…sangat mudah
sebab tepung dah ready made..bancuh sikit  je follow instruction…
senang betul nak buat kuih sekarang ni..
dan kalau nak tau…
saya memang suka try buat kuih…kek…atau apa saja yang boleh dimakan…
dengan syarat…bahan yang digunakan mudah dicari dan instruction bancuhan tidak memeningkan..
pendek cerita…tak genyah la… kalau payah kang…kepala tetiba boleh jadi pening..
sesilap tak menjadi…so tak mau tanggung risiko..
depan kedai…lupa nak possing…
Kedai Bakeri Bake Anne baru beroperasi..terletak di
Jalan Wangsa Delima 5, Seksyen 5, Wangsa Maju
untuk keterangan lanjut …boleh call 0341441087
dan boleh inform dapat info dari blog KisahPondokKecil..
mana tau dapat diskaun ke…hehehe…

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari