Suka bawak anak-anak gi swimming..
sebab dapat main air…
kebetulan memang dapat masuk pool free..
tapi sekejap je dapat mandi sebab ada birthday function tepi kolam..
Pelik gak..kenapa tak buat malam ke..
walhal boleh je buat birthday party malam..
awal petang ke…aiiissshhh…kacau betul nak riadah…
Khalaf dok bersidai tepi kolam…
 Sebab dah lama sangat Khalaf tak masuk kolam…makanya ada terpancar sedikit ketakuta..
next time kena bawak lagi..kita rendam lagi ya..
ibu pun tak puas lagi nak mandi…
kihkihkih..
masing-masing dah pandai bawak diri..
  Nak kena cari swimming suite muslimah…ada gak recce..
tunggu ongkos…seronok gak swimming ni..
terapi untuk kurus pun ye gak…

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari