Bagi yang ada masalah jerawat di belakang badan..
boleh try Sabun Khazanah keluaran Cosway..
saya dah try dan Alhamdulillah… kulit badan jadi licin dan bertambah cerah..
selain dari muka…badan pun nak kena jaga…nanti color skin tak sekata pulak..
tapi rata-rata tengok zaman sekarang ni ramai je yang kulit tangan dan muka berbeza..
mungkin hanya terlalu jaga muka sampai abaikan part yang lain..
So gadis…gadis yang disayangi..hargai kecantikan yang diberikan dengan sebaik mungkin..
jangan asyik jaga satu bahagian sampai ketepikan bahaguan yang lain..
kalau boleh biar sama rata..bagi yang dah mencuba pelbagai produk..tapi tak berjaya..
apa kata try sabun ni…harga pun tak berapa mahal…
dan yang best…Sabun Khazanah ni tak mudah lembik..
lepas pakai…rasa fresh…bau pun best!
sumber: Mr Google
Kandungan sabun pun tak meragukan… peach..scutellaria..licorice..pegaga..
semua dari tumbuhan…selamat dan berbaloi..

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari