Bila tengok gambar Khalaf duduk dalam Bright Starts bouncer ni..
 teringat pulak jasa yang dah dicurahkan…almost 4 years..
sangat tahan dan lasak…cuma vibrator dan music je dah out…
basela…anak lelaki yang guna…jadi ‘experimenter’ la kojap..
puas dah betulkan tapi tak boleh gak…saya pasrah je la..janji boleh duduk dan guna lagi…
hehehe
time makan Khalaf memang fully dok dalam ni…
Masa dulu beli online je…sebab kalau beli kat kedai..memang mahal giler….
lagipun beli online ni kelebihan dia… penghantaran terus sampai depan rumah kan…
senang kan…
berkenan sangat dengan Bright Starts Harmony ni sebab color dia lembut…tapi sekarang
dah banyak pilihan..pelbagai color dan aksesori sampingan…dan paling best…
kain dia senang nak cuci…campak je dalam mesin basuh…tapi saya selalu letak dalam net wash..
cepat je keringnyer…
Ciri ciri Bright Starts Comfort & Harmony:
sangat selesa …
  • Surround your little one in comfort at every touch point. 
  • The Comfort & Harmony Cradling Bouncer is designed to provide supreme comfort for baby with the latest on-trend styling for mum.
  • With two engaging plush toys to keep your little one entertained. The seat pad, bolster system, and headrest are all machine washable making it easier to keep clean.  

  • The 3-point harness ensures that the baby is secure, and the non-slip feet ensures that the bouncer will not move.
  • The best part is that no tools are required to assemble this product.
  • Max weight of baby 20lbs 9kg

Untuk maklumat lanjut boleh layari MotherCare

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari