Meh kita cuci mata jap…tengok pembangunan terkini yang bakal siap pada 2018 .. Shopping Mall yang pertama akan dibina area Semenyih…untungla orang yang dok kat Semenyih….Sal pun agak terpikat gak ni….pelaburan jangka masa panjang kan…tak rugi kalau kita melabur sekarang…untungnya kita akan dapat kelak…sakit sikit tak pe kan…sementara masih gigih mencari rezeki di hari muda..
Meh kita tengok sikit rupa bentuknya bila siap nanti… 

Lokasi amat strategik iaitu terletak berhadapan dengan Setia Eco Hill dan merupakan pegangan bebas….antara ciri lain yang menjadi tarikan utama adalah terdapat 29 fasiliti ( termasuk kolam renang infiniti & kawalan keselamatan 2 peringkat) 

rupa bentuk Loft unit
rupa bentuk Studio..
Pembangunan pulak mengandungi:

  • 4 tingkat unit komersial (Setiap tingkat hanya 24 unit sahaja)
  • Level 1 & 2 dibuka untuk jualan
  • Level 3 & 4 reserved utk education centre
  • Harga bermula dari RM530k ke atas
  • Size dari 1000sqft sehingga 1900sqft
  • Booking 20k utk level 1
  • 10k untuk level 2
  • Rebate 7%


Selain tu jugak ada 25 tingkat unit residensi dan terdapat 3 perbezaan tiap unit ….perghhhhh….berbaloi gak ni…

  • Studio 450sf (422 units)
  • Loft 664sf (22 units) 
  • 2 bilik tidur 805sf (28 units) 
  • Unit terhad…50% units telah terjual dan hanya unit dari tingkat 19 ke atas sahaja berbaki
  • Harga bermula dari RM230k ke atas
  • Booking 5k
  • Rebate 5% + 3%
Paling menarik….buat masa ni kalau beli dapat percuma bayaran guaman untuk Sale & Purchase Agreement (SPA) & Loan…bukan takat tu je…da[at jugak secara percuma kitchen cabinet… hood & ho…dan aircond sebijik…berbaloi tak ???

Dan info tambahan yang Sal nak gak sharingdan pembeli wajib tahu…..

  • Terletak bersebelahan Petronas Pelangi Semenyih & Tesco Semenyih
  • Bersebelahan ASCOTE iaitu pusat membeli belah pertama di Semenyih dan bakal menjadi tumpuan utama peniaga peniaga dan orang ramai
  • Terletak berhadapan dengan BYPASS yang baru di buka melalui Semenyih keluar ke LEKAS Hway. 
  • Bas perantara dari Nottingham Universiti Berhadapan Setia Eco Hill project
Amacam ?? Teruja tak…book sebelum terlewat ya…nak info lanjut atau booking terus..jangan segan nak PM/Whatsapp 011 – 24274676 (Sis Nap) dan jangan lupa mention dapat info dari KisahPondokKecil…hehehe…dapat lebih discount kot…hehehe…


Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari