KEREX STUDIO & Perkhidmatan Fotografi – Teringat ingat Sal masa Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari tempoh hari , selain seronok berkumpul ramai ramai Sal paling suka bila tengok balik gambar yang diambil sepanjang family day berlangsung . Kenangan tuh !!

KEREX STUDIO & Perkhidmatan Fotografi Terbaik

Paling best bila tengok gambar ni …. korang akan sangat berpuas hati angle gambar yang diambil oleh KEREX STUDIO yang superb dalam memberikan Perkhidmatan Fotografi . Biar gambar berbicara ya !
KEREX STUDIO & Perkhidmatan Fotografi
Diambil oleh KEREX STUDIO & Perkhidmatan Fotografi
KEREX STUDIO & Perkhidmatan Fotografi

 

KEREX STUDIO & Perkhidmatan Fotografi
Cantikkan angle gambar , macam hidup . Ni lah hasil ‘air tangan’ Abg Sam atau empunya KEREX STUDIO . Abg Sam memang best dan penyabar orangnyer . Banyak lagi Sal nak share tapi takmo la share banyak sangat . Bukan kedekut tapi boleh jengah banyak lagi gambar kat:

 

Meh tengok sikit aksi Sal masuk Sukan Rakyat masa Family Day . Seumur hidup nilah 1st time main pancing tin .. ingatkan senang rupanya bolehlah tahan … hehehe . Korang tak kan rugi kalau ambil pakej gambar yang ditawarkan oleh  KEREX STUDIO . Insya Allah, lepas ni Sal akan ambil  Perkhidmatan Fotografi bersama KEREX STUDIO  sebab berbaloi .

Gambar yang diambil untuk kenangan dan setiap moments tu bukan selalu ada . Hanya sekali so korang kena pandai simpan ok sebab tak akan berulang lagi … huhu .

KEREX STUDIO & Perkhidmatan Fotografi
Berbalik pada bidang fotografi , bagi yang nak menggunakan perkhidmatan KEREX STUDIO..boleh hubungi Abg Sam terus ditalian 0111.535.4445…jangan segan okeh !! Harga dan pakej yang ditawarkan amat berpatutan..
KEREX STUDIO & Perkhidmatan Fotografi