Keropok Pisang Keju Bandung Sedap dan Rangup – Selama ni tak pernah jumpa pun dan kalau part nak rasa tu memang jauh sekali . Tapi nampak macam menarik sebab kat area sini Sal tak jumpa lagi . Bila sampai Bandung baru jumpa keropok pisang keju Bandung . Nama pun kat hujung tu ada Bandung .. harusla dari sana .

Sila Cuba Keropok Pisang Keju Bandung Sedap dan Rangup

Sal ni pun beli je dulu , dengar citer sedap dan tak salah kalau nak try kan . Selalu dok dengar kawan – kawan kata sedap .. jadi kita ni nak la merasa jugak . Dengar je keropok pisang keju Bandung sedap dan rangup , sape tak nak rasa .
Sempat jugak la Sal bawak naik opis keropok pisang keju Bandung . Berebut wehh makan kat opis , hehehe . Memang Sal suka makan ramai ramai dengan kengkawan opis . seronok ! Ternyata Keropok Pisang Badung sedap !! bila agaknya nak ke Bandung lagi ? huhuhu…
Keropok Pisang Keju Bandung
Keropok Pisang Keju Bandung .. rugi tak rasa

Jangan Risau Untuk Cuba Keropok Pisang Keju Bandung Sedap dan Rangup

Memula masa nak beli hati Sal berbelah bagi gak . Risau takut tak sedap tapi time tu peniaga berebut akan bagi korang rasa . So pilihla nak cuba rasa semua kerepek yang dijual . Sal tak nafikan yang kerepek dari Bandung ni semua sedap bagi yang pemakan dan suka mencuba sesuatu yang baru , boleh la try .

Tak pernah Sal termimpi akan sampai ke Kota Bandung , tu namanya rezeki . 1st time travel keluar bawak anak anak . Adela jugak cabaran , nama pun budak kan . Memang kena ada kesabaran yang tinggi tambah bila pergi ke tempat terbuka .

BACA JUGA: Keropok Amplang Best

Sal sentiasa cari dan baca entri story berkaitan travel dengan keluarga terutamanya yang ada anak kecik . Bukan apa , sebagai persediaan sebab kadang kita tak tahu apa yang perlu kita buat bila dah kat negara orang , apa yang perlu dibawa . Sal bukan selalu travel tapi keinginan tu tetap ada . Sesekali tengok negara orang mesti best .

Ramai jugak kengkawan Sal yang kaki travel . Rasa syok dan Insya Allah ada rezeki Sal nak bawak anak anak keluar negara lagi .. kalau tak sempat , dalam negara pun best !!