Rawat Rambut Rapuh Dengan Rangkaian Syampu DOVE Volume & Nourishment – Kalau story pasal rambut ni kan , rasa cam sedih sangat sebab Sal perasan rambut Sal sangat tak bermaya .
Macam kering dan rapuh , paling tak syok masa mandi tu bila kita lurut je rambutberterabur kat lantai , huhuhu sangat menyedihkan wooooo sampai dalam hati Sal terintas ade ke penyelesaian ?? Sape tak sayang rambit wehhhh …

Rawat Rambut Rapuh Dengan Rangkaian Syampu DOVE Volume & Nourishment

Dan sampaila satu hari tu…Sal terbaca kat blog YayaCendana…Yaya anjurkan contest simple dan para pemenang yang terpilih bakat memenangi set rangkaian produk DOVE Volume & Nourishment …macam menarik je dan apa salahnya Sal cubakan…

Bila baca lanjut tentang rangkaian syampu dan perapi dari DOVE ni..tertarik betul nak try dan andaikata tak menang sekalipun… Sal akan try jugak…mana la tahu serasi..tambah bila baca testimoni YayaCendana cam best pulak !! Tapi dalam hati nak sangat menang….hehehe…

Dan Alhamdulillah…tuah akhirnya berpihak pada Sal..gembira tak terkata bila dapat bungkusan dari DOVE Malaysia….

 

Lepas pakai ni nanti Sal sharing lagi ya sejauh mana keberkesanan rangkaian syampu dan perapi DOVE ni…moga rambut Sal akan beransur sihat dan kembali seperti sediakala sebab rangkaian syampu DOVE kalini guna Teknologi Oxyfusion dan amat sesuai untuk mereka yang mempunyai rambut kering dan rapuh.