Kekadang tekak ni gatal nak makan something yang tetiba je terasa nak makan… ngidam kah ?? tak jugak cuma terasa nak makan…macam baru ni…Sal teringat kat coklat Daim & Ferrero…biasa dapat makan time LIMA Langkawi je…kebetulan berada di sana…
Mula la otak ligat berfikir…doa dalam hati moga ada yang sudi tolong belikan…amin….
Dan akhirnya….Alhamdulillah..

Dapat gak makan buat rasa rasa…dan macam biasa…Sal sharing dengan staf opis…tak kan nak makan sorang…tak akan abis punyo !! kena abiskan..takmo membazir sebab dari jauh datangnyer…mesti yang akan cakap..ala…kat sini pun ada jual kan..
Tapi Sal tetap nak angin Langkawi…tak salah kan…hehehe ..
“Dalam setiap pekerjaan yang kita lakukan …mesti dengan keikhlasan..dan apabila kita permudahkan urusan orang lain… Insha Allah..kelak…urusan kita juga begitu …jangan sombong dan jangan sesekali ada sikap irihati..kelak diri sendiri yang merana…ikut resmi padi…”

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari