| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Sahabat | 
Kekadang tekak ni gatal nak makan something secara tiba tiba . Ngidam kah ?? Tak jugak , cuma terasa nak makan .. macam baru ni bila terasa nak Daim & Ferrero . Sal teringat kat coklat Daim & Ferrero ni sebab kebiasaannya dapat makan time LIMA Langkawi je dan kebetulan berada di sana .

Bila Terasa Nak Daim & Ferrero , Pernah Tak Korang Hadapi Situasi Gini …

Sambil tu kan , mula la otak ligat berfikir doa dalam hati berdoa moga ada yang sudi tolong belikan amin . …
Dan akhirnya Alhamdulillah . Ada insan yang sudi nak lunaskan hajat Sal ni . Makanya dapat la merasa jugak .. hilang keinginan bila terasa nak Daim & Ferrero . Tu untungnya bila ada kengkawan di merata tempat .. kihkihkih

 

Dapat gak makan buat rasa rasa dan macam biasa la takkan nak makan sorang , Sal sharing dengan staf opis . Banyak lagi pun , tak akan abis nak ngadap sorang !! kena abiskan , takmo membazir sebab dari jauh datangnyer . Mesti korang akan kata , alaaa … kat sini pun ada jual kan ??
Tapi Sal tetap nak angin Langkawi  , tak salah kan ? hehehe ..
Dalam setiap pekerjaan yang kita lakukan …mesti dengan keikhlasan..dan apabila kita permudahkan urusan orang lain… Insha Allah..kelak…urusan kita juga begitu …jangan sombong dan jangan sesekali ada sikap irihati..kelak diri sendiri yang merana…ikut resmi padi…”

BACA JUGA: Muzium Coklat Kuala Lumpur