Sekarang ni musim panaskan….Sal memang terasa…bukan sikit..tambah waktu malam hari…perghh terasa kehangatan…puas gak fikir cara nak sejukkan panas dalam…sampai la satu hari tu masa kat AEON Sal terpandang Cool Tea…aisssshhh…sejak bila Mamee ada produce air ni…konfius jap…tapikan tertarik betul nak try….tengok packaging pun cam dah menarik…
Tak caye tengok ….

Sal beli dalam botol terus sebab dari segi harga…tengok tak banyak beza pun dengan yang dalam tin…sekali Sal rasa….berkali kali nak beli lagi…nak kata manis sangat tak jugak…tekak Sal kot…bila dah minum rasa segar terus…

Sebenar Sal bukanlah penggemar air teh tapi bila minum Teh Herba atau Cool Tea keluaran Mamee ni memang lain dari yang lain..secukup rasa la bak kata orang…
Cuba la ya !!!

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari