Penangan ‘Duda Terlajak Laris’..tu dia tajuk…takleh blah….hehehe…Sal layan la jugak…balik keje tu sambil merehatkan diri…tapi idak ler beria…beria tengok time iklan…tu la orang pompuan ni takleh nak pisah ngan produk …betul tak ??
Secara terkebetulan…ada satu hari tu kan…Sal nak cari barang…singgah kedai jamu…sekali tu ternampak la Gel Mandian Aura 7 Bunga keluaran D’Herbs…cam menarik je..terfikir la jugak..nak beli ke tak..dah ade depan mata dah ni…alang alang tanya harga taklah mahal sangat…sebelum tu sempat lagi Sal bukak sikit penutup gel sebab nak cium bau…
Yelah…bukan apa…kalau bau tak sedap tak kan nak beli kan…
Bau Gel Mandian Aura 7 Bunga memang best…masa pakai time mandi…kita akan rasa berangin sikit…lepas pakai rasa segar…bau pun best dan berkekalan…ibarat macam mandi bunga gitu…setakat Sal consume memang puas hati…berbaloi untuk dibeli dan dipakai…jangan beli tapi buat hiasan pulak ye…jangan tak tau…bila dah wangi tu…toilet pun sama la ngikut baunyer…rasa macam nak berendam je 24 jam ..huhuhu…
Tak sesia D’Herbs jadi sponsor Slot Akasia….memang Terlajak Laris !!

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari