Gel Mandian Aura 7 Bunga Best Sangat Ke – Penangan ‘Duda Terlajak Laris’ la ni. Takleh blah  , hehehe Sal layan la jugak . Balik keje tu sambil merehatkan diri tengok tv ternampak iklan tapi idak ler beria . Tu la orang pompuan ni , takleh nak pisah ngan produk .. betul tak ??

Gel Mandian Aura 7 Bunga Best Sangat Ke ??? Kena Cuba Jugak 

Secara terkebetulan ada satu hari tu  Sal nak cari barang kat kedai jamu , sekali tu ternampak la Gel Mandian Aura 7 Bunga keluaran D’Herbs ni . Macam menarik je dan terus terfikir nak cuba . Dah alang alang dok depan mata dah ni , beli je la dan harga pun taklah mahal sangat . Sebelum tu sempat lagi Sal bukak sikit penutup gel sebab nak cium bau  . Boleh tahan wangi !

Ada masa kita ni bila balik kerja , nak jugak belai badan sendiri . Dah penat koje .. kita manjakan diri dengan mandian . Bagi kesegaran balik pada tubuh badan  . Orang pompuan ni semua nak kena jaga .

Gel Mandian Aura 7 Bunga Best Sangat Ke
Gel Mandian Aura 7 Bunga Best Sangat …

Kenapa Mesti Cuba Gel Mandian Aura 7 Bunga

Bau Gel Mandian Aura 7 Bunga memang best dan masa pakai time mandi kita akan rasa berangin sikit . Lepas pakai rasa segar , bau pun best dan berkekalan ibarat macam mandi bunga gitu . Setakat Sal consume memang puas hati dan berbaloi untuk dibeli dan dipakai . Jangan beli tapi buat hiasan pulak ye . Bila dah wangi tu kan , toilet pun sama la ngikut baunyer rasa macam nak berendam je 24 jam , huhuhu…

Kandungan , Kebaikan Gel Mandian Aura 7 Bunga

Gel Mandian Aura 7 Bunga menghimpunkan 7 jenis bunga-bungaan seperti orkid, bunga raya, bunga matahari, kenanga, melati, lavender dan bunga mawar yang bukan sahaja mampu memelihara kehalusan dan keremajaan kulit, malah mampu membangkitkan aura positif di dalam diri anda serta memberikan keharuman dan kesegaran yang berpanjangan buat tubuh badan anda.

BACA JUGA: Mandian DASHING 2 in 1 Muka dan Badan Jimat Berbaloi

KEBAIKAN GEL MANDIAN AURA 7 BUNGA D’HERBS :

✔ Menyingkirkan kesan kotoran dan sel kulit mati
✔ Membantu menyegarkan lagi tubuh badan anda
✔ Memelihara kelembapan dan kehalusan kulit
✔ Mengekalkan keanjalan dan keremajaan kulit anda
✔ Mengatasi masalah pigmentasi dan tona kulit yang tidak sekata
✔ Mengurangkan kesan parut, jeragat, jerawat, bintik-bintik hitam dan regangan
✔ Membantu mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus
✔ Mengecilkan liang pori
✔ Membantu meredakan masalah radang
✔ Melindungi kulit daripada kerosakan akibat sinaran UV
✔ Membangkitkan aura positif dan keyakinan di dalam diri anda
✔ Membantu meredakan tekanan
✔ Mengharumkan tubuh badan anda sepanjang hari

KANDUNGAN GEL MANDIAN AURA 7 BUNGA :

1. Aloe Vera
2. Minyak Kelapa
3. Daun Pudina
4. Bunga Matahari
5. Bunga Raya
6. Mawar
7. Melati (Jasmine)
8. Orkid
9. Lavender
10. Kenanga

CARA PENGGUNAAN GEL MANDIAN AURA 7 BUNGA D’HERBS :

1- Buihkan sedikit Gel Mandian Aura 7 Bunga pada tapak tangan.
2- Sapu dan gosokkan pada seluruh tubuh badan.
3- Bilas sehingga bersih.
4- Gunakan 2 kali sehari untuk kesegaran yang berpanjangan.

Tak sesia D’Herbs jadi sponsor Slot Akasia….memang Terlajak Laris !!