Perhatian: Dalam Kek Ada Kandungan DADAH  – Masih berleluasa lagi kes dadah dalam kalangan masyarakat di Malaysia , perasan tak ??? Untuk itu kita kena AMBIK KISAH ! AMBIK TINDAKAN ! Tak kan nak biarkan anak bangsa kita terjerumus terus kan .

Info: Ambil Kisah ! Ambil Tindakan

Info: Ambil Kisah ! Ambil Tindakan
Info: Ambil Kisah ! Ambil Tindakan
Kesedaran itu terlalu penting so bila kita takde info kita cari info . Bila dah dapat kita sharing sebagai peringatan bersama . Untuk maklumat korang , kesan dan bahaya dadah serta panduan menangani masalah dadah boleh kita perolehi melalui pautan :

wecareweserve.org

Banyak jugak info yang korang boleh dapat bila klik link WeCraeWeServe ni . Ada kesempatan Sal akan baca tentang Kisah Kejayaan .

Segmen ini merakamkan kisah hidup bekas-bekas klien dan PRS yang telah berjaya mengatasi masalah ketagihan dadah. Tujuan kisah mereka ini dipaparkan ke dalam laman ini adalah supaya orang ramai dapat mengetahui mengenai kesan penagihan dadah yang telah mereka alami dan seterusnya mendapat pengajaran dari kisah tersebut. Semua temubual dan rakaman ini adalah dilakukan secara sukarela, tanpa paksaan atau prasyarat dan mendapat persetujuan bertulis daripada mereka yang terlibat.

Sertai Skuad 1Malaysia , Info: Ambil Kisah ! Ambil Tindakan

Kepada yang berminat untuk menyertai Skuad 1Malaysia , boleh klik sini untuk mendaftar secara online di SKUAD AADK

Rangkaian Media Sosial:

FB : SKUAD 1Malaysia
Twitter : SKUAD 1Malaysia
Instagram : @SKUAD1Malaysia
You Tube : MrAADK 

SKUAD 1Malaysia Sukarelawan Prihatin
“Kesukarelaan Bukan Pilihan, Ia Satu Tanggungjawab”