Tetiba je Sal up logo Felda D’Saji…nape ek ??? ha…tengokla tajuk entri kan…tak berapa hari lagi…pada yang berkelapangan boleh la singgah atau jengah kejap kat Dewan FELDA…area Jalan Maktab…tak jugak jauh dari JUPEM, Kementerian Pertahanan…UTM KL …boleh bayang tak ???
Sebelum ni kan…bila ada je function kat mana mana Dewan under Felda ni sure Sal pegi…sebab apa ?? semestinya sajian yang disajikan…tak pernah yang tak sedap…baik majlis perkahwinan atau buffet Ramadan….cukup menambat selera Sal…
Catering yang disediakan oleh pihak D’Saji pada Sal amat memuaskan la…baik dari dari segi deco…sajian…serve…rasanya perkhidmatan berbaloi dengan bayaran yang dikenakan…
So…apa kata cuba sendiri sajian yang bakal disediakan…kiranya food tasting la ni…tak pun jika ada sebarang kemusykilan tentang perkhidmatan lain yang disediakan oleh pihak FELDA D’SAJI jangan segan nak bertanya di Hari Terbuka D’Saji…sure puas hati kan bila dah pergi dan rasa sendiri nanti..
Lokasi … masa dan tempat seperti yang tertera…
Dengarnya….kambing golek pun ada !!!

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari