Comel pulak bila Sal tengok anak anak cilik bertudung … sejuk hati memandang…zaman sekarang nak cari tudung amat mudah tapi mesti la nak cari yang berkualiti sikit kan..biar ‘alah membeli menang memakai….
Hari ni Sal nak sharing Instant Shawls Kids dari LyMairaa Attire … sangat mudah untuk digayakan….sarung je…alaaaa…budak budak better sarung je..memudahkan mak jugakkan…kang asyik tertarik la…senget la…bila pakai sarung sure terletak…contoh camni ha…

Lawa tak ?? comel kan…macam macam color ada…Mustard Yellow, Pink Belacan, Merah Cili, Royale Blue, Royale Purple, Hijau Lumut ( Hijau Hitam) … Free Size untuk anak anak berumur dari 3 – 11 tahun…

Ciri ciri dan material Instant Shawls Kids terdiri daripada chiffon crepe, lembut ( setaraf shawl Neelofar) .. HOT DEMAND SHAWLS MASA KINI ..senang pakai – terletak di bahu.. tak perlu pin…tak perlu lilit …sarung jerr dah siap dan dijamin cantik & kemas juga senang untuk gegirl yang baru belajar bertudung..

Bukan setakat tu je…LyMairaa Attire sedang mencari ejen yang berminat untuk menjual Instant Shawls Kids ni… haaa…menarik ni pada yang nak buat part-time atau surirumah yang nak menambah pendapatan…

Maklumat lanjut….sila layari:

IG: lyamairaa_attire
FB: RaniaMyra
Whatsapp: 0175895422 / 0172213321    

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari