Moga sihat selalu ya rakan rakan di alam maya…saje nak tanya…korang pernah dengar tak produk iSKIN keluaran iBeauty…sebelum ni Sal dah pernah story sikit tentang produk ni kat SINI ….
Produk yang sangat simple…dan sesuai sangat untuk kulit yang berjerawat dan berjeragat..Sal baru je try dalam seminggu dua…agak agaknyer la kan …bila dah try sebulan…camne la hasilnya…Sal rasa macam dah jatuh cinta dengan iSKIN sebab tiada kandungan bahan terlarang…part skincare ni memang Sal berjaga…yelah…bukan tak pernah sebab dek produk mukan hancur…uissshhhh…seriau rasa…
Sebagai pengguna…kita perlu berhati hati dalam memilih dan menggunakan produk….jangan main belasah je …. bila tak yakin…beli yang trial set dulu ….. macam iSKIN ni memang ada set percubaan…cuba dulu jangan beli set besar…membazir pulak bila tak sesuai dengan muka..
Setakat ni Sal memang berpuas hati dan ingat nak continue guna…harga pun tak mahal dan berbaloi untuk dimiliki..

Untuk maklumat lanjut….jangan risau..rangkaian media sosial dan hotline dari pihak iBeauty sedia membantu ‘Express Your Beauty’……


Websitewww.ibeauty4u.com.my
Facebookwww.facebook.com/IbeautyMalaysia
Instagramwww.instagram.com/hqibeautymalaysia 
Hotline: 016-4120900 / 03-55243100

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari