Terkadang kita rasa anak anak masih kecil….walhal dia dah mampu berdikari dan dah besar tanpa kita sedari….cepat betul masa berlalu…terlalu pantas…moment anak anak masa kecil sangat menarik….kena gunakan sepenuhnya…sebab yang terlepas tak akan datang lagi…
Macam baru ni kan….pra-sek Khalish ada buat lawatan…syahdu rasa hati tengok Khalish dengan kawan kawan gi jalan.. dah pandai dah jaga diri ….sobss…sobss…niat pagi tu ingat Sal nak tunggu sampai dia naik bas…tapi tak sampai hati pulak…hati tisu mak mak ni..faham je la kan… .
Pandai dah berkawan Khalish…nasib teacher send gambar…dapat gak tengok kerenah atau ragam Khalish…tempat pertama lawatan Khalish ke Pizza Hut…kemain ha..ibu masa umo 6 tahun dulu pun tak penah pegi lawatan….untung anak anak zaman millenia sekarang..
Yelah…zaman dah berubah…tu kita kena akui..Sal selitkan sikit aktiviti Khalish masa lawatan …siap bawak balik sekotak comel pizza …

Bagus pendekatan lawatan anak anak sekarang ni….diberi peluang merasai buat sendiri…kagum betul Sal…padan la kat rumah nampak perubahan Khalish dari semasa ke semasa…rupanya di sekolah macam macam yang dah diajar…dulu dulu sekolah tadika ni banyak main …cukup masa makan…
La ni..siap ada homework….apapun Sal amat berterima kasih pada golongan pendidik yang tak berputus asa dalam mendidik anak bangsa !!

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari