Lego Menjana Kreativiti Anak – Kreativiti anak anak sukar dijangka dan terkadang berkelapangan Sal dok jugak melayan Khalish main lego . Bukan lego yang original pun , just beli kat D.I.Y . Berbaloi dan murah , asal dapat penuhkan impian anak anak suruh beli mainan cukupla kan dari tak dibeli meragam pulak .

Betul Ke Lego Menjana Kreativiti Anak

Sal bukan apa , kesian bila dimintak tak dibelikan dan kadang tu Mr Hubby tegur gak sebab ikutkan sangat . Bukan selalu sangat pun …ehh ye ke ??? Hati ibu kan tak kesampaian bila tak beli .

Pada Sal dari beli make up bagai baik beli benda yang boleh cambahkan idea dan jana pemikiran . Seronok jugak bila kita ni sebagai ibu bapa join sekali . Tapi Sal ni bukan suka sangat nak pasang part lego , pening kepala . Ttapi bila tengok Khalish fokus dan tekun .. Sal pulak jadi semangat !!

Lego Menjana Kreativiti Anak

Ibu jadi teman setia pun ok kan dan ni antara hasil Khalish…

Lego Menjana Kreativiti Anak

 

Lego Menjana Kreativiti Anak

 

Lego Menjana Kreativiti Anak

 

BACA  JUGA: Imaginasi Anak Dengan Lego

Teruja Sal tengok bila dah siap .  Sal dok kenen gak ngan Mr Hubby nak suruh beli cabinet untuk letak lego lego yang dah siap dipasang anak anak sayang biar gitu je . Moga satu hari nanti dapat la .. Aamiin .