Sebelum ni puas gak Sal cari losyen yang bersesuaian dengan jari dan tangan..sebab Sal tersangatla geram dengan kutikel di jari…bila berkelapangan memang Sal akan pegi buat manicure tapi bukan la selalu….masa sangat mencemburui…jadinya Sal rasa kena cari alternatif supaya kutikel tak menebal dan bahagian jari tangan tidak terlalu kasar…
Dan semalam Sal ada baca kat akhbar…The Body Shop ada keluarkan balik krim tangan dan kuku badam dan terkandung rahsia manicure minyak badam manis dan shea butter melalui formula penghidratan…menarik gak ni sebab kawan Sal pernah info yang badam dan shea butter sangat bagus untuk kulit orang asean dan sangat juga membantu mengawal masalah kulit kering dan kutikel jari….
Rupa lotion tangan keluaran The Body Shop tu cam ni ha…
Menarik gak edisi khas ni…nampak macam senang  nak dibawak…dan jangan tak tau ye…setiap pembelian losyen ‘Change’ ni  sebahagian bayaran akan didermakan kepada Yayasan The Body Shop yang sedang mengumpul dana untuk melindungi bumi…haiwan..dan golongan yang kurang berupaya….ahahaa….sambil membeli….kita beramal…ok tak ???
Harga pun not bad…dalam RM63….andai berbaloi apa salahnya kan !!
SUMBER: UTUSAN

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari