Tiada Masa Bersama Salahkan Diri Sendiri  – Rasa sekejap betul masa berlalu dan anak anak dah semakin membesar . Terkadang tu tanpa Sal sedari . Tulah , nak salahkan diri sendiri pun ye jugak . Bila bekerja kena pandai bahagikan masa sebaik mungkin . Sebelum ni Sal ada kongsikan tip tentang Pengurusan Masa .

Tiada Masa Bersama Salahkan Diri Sendiri , Bukan Silap Lain

Cuma tips ni lebih kepada pendekatan masa kita bekerja . Lepas ni Sal akan try usahakan tips untuk kita lapangkan masa bersama anak anak walaupun berkerjaya .
Kita mampu lakukan dan Sal sendiri pun curik masa untuk bersama anak anak .
Kita boleh !! Jangan kata tidak ..
Jangan terlalu leka sampai anak anak terbiar . Sal faham ,zaman gajet ni kadang kadang tu tak kira masa , tambah ade aplikasi whatsapp. Ade je info masuk , nak itu ini la meskipun bukan waktu kerja Sal sendiri pernah alami dan selalu pun , so kena sabar dan bijak mengatasi .
Bila bersama dengan anak anak , walaupun 5 minit yang Sal dapat dah syukur Alhamdulillah nak lebih pun kadang tu anak anak cepat bosan . Bukan boleh paksa , so kita follow je ragam dyorang . Janji happy kan !!
Masa yang sikit terkadang tu lebih berharga dan kalau korang tak caye korang tryla bila mood anak anak baik . Ha ni lagi satu .. Mood pun mainkan peranan penting tau jangan dipaksa bila anak anak moody  nanti sendiri naik darah . hehehe
Mana yang pernah rasa mesti faham kan . Sal kebiasaannya akan bagi anak anak cool dulu . Baru Sal berani nak ajak buat pape .. kalau tak memang ape pun tak jadi .

 

Tiada Masa Bersama Salahkan Diri Sendiri

 

Tiada Masa Bersama Salahkan Diri Sendiri
Dan lagi satu , jangan paksa diri sendiri . Tambah bila kita kerja, balik je rumah badan dah penat . Sila cari masa yang sesuai okeh !! Paling best weekend la .