Kata orang tua…rezeki jangan ditolak dan begitulah sebaliknya…Sal pun gitu gak…kebetulan minggu ni baru naik koje setelah sekian lama ‘lepaking’ kat rumah….lepak la sangat kan..cukupla 2 bulan…ingatkan nak cukupkan 3 bulan tapi teringat keje yang ditinggalkan terlalu banyak dan tambah yang mendatang…lebih baik settlekan yang tertangguh sebab yang mendatang pun tak terduga kan…bagi yang keja mesti faham sangat sangat situasi Sal ni kan…namun apa kan daya…

Kita ni kuli je..bukan boss!!

Alkisah baru ni Sal dapat cupcake…dahla kesukaan…tambah dengan kesedapan…tak tau nak cakap camne…Sal memang hantu cupcake sikit nak nyer red velvet…memang ngappp sorangla…lama dah tak makan cupcake…ade gak hajat nak buat tapi masih dalam wishlist…bila ntah nak buatnyer…tetiba rezeki mendatang siapa sangka kan…kot ni dikatakan penaik semangat tuk buat ke..mana tau kan…

rainbow cupcake yang sangat comel…

Kebetulan dapat kat opis…so sikit sama merasa …Sal nak makan sorang pun bukan abis…taklah banyak tapi bolehla kita share sorang sikit…bila dah rasa tu mula la sibuk nak mintak resepi…ingat nak buat jugak tapi bila mikir pasal cream cheese tu adoiiiyaiiii…agak leceh..tapikan bila buat cupcake ni kita akan dapat kepuasan bila cake yang dibuat cantik naiknya…masak sekata dan yang paling penting gebu gebassss…betul tak ??? tak caye pada yang tak pernah buat cake ce try test sekali…bila dah dapat penangan..sure suka nak mem’baking selalu…serious tau ni..bila kena caranya korang akan ‘ketagih’ nak buat cake selalu..

Caiyork..tanam azam nak buat jugakla kalau gini…Insha Allah weekend ni ke…hehehe

cupcake2
Nyummmylicious…redvelvet…tak manis sangat pun