| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Sahabat | 

Kata orang tua rezeki jangan ditolak apatah lagi bila dapat Cupcake Sedap & Comel .. hehehe . Kebetulan minggu ni baru naik koje setelah sekian lama ‘lepaking’ kat rumah . Lepak la sangat kan. Cukupla 2 bulan .. ingatkan nak cukupkan 3 bulan tapi teringat keje yang ditinggalkan terlalu banyak dan tambah yang mendatang , lebih baik settlekan yang tertangguh sebab yang mendatang pun tak terduga kan . Bagi yang keja mesti faham sangat sangat situasi Sal ni kan . Namun apa kan daya. Kita ni kuli je..bukan boss!!

Bila Dapat Cupcake Sedap & Comel

Alkisah baru ni Sal dapat cupcake sedap dan comel . Dahla kesukaan , tambah dengan kesedapan .. tak tau nak cakap camne . Sal memang hantu cupcake sikit , nak nyer red velvet memang ngappp sorangla . Lama dah tak makan cupcake dan ade gak hajat nak buat tapi masih dalam wishlist . Bila ntah nak buatnyer , tetiba rezeki mendatang siapa sangka kan . Kot ini dikatakan penaik semangat tuk buat ke kan , mana la tau ..

Cupcake Sedap & Comel
rainbow cupcake yang sangat comel…

Kebetulan dapat kat opis , so sikit sama merasa dan Sal nak makan sorang pun belum tentu abis . Taklah banyak tapi bolehla kita share sorang sikit . Bila dah rasa tu mula la sibuk nak mintak resepikan . Ingat nak buat jugak tapi bila mikir pasal cream cheese tu adoiiiyaiiii , agak leceh tapikan bila buat cupcake ni kita akan dapat kepuasan bila cake yang dibuat cantik naiknya  . Masak sekata dan yang paling penting gebu gebassss .. betul tak ??? Tak caye pada yang tak pernah buat cake ce try test sekali . Bila dah dapat penangan , sure suka nak mem’baking selalu . Serious tau ni , bila kena caranya korang akan ‘ketagih’ nak buat cake selalu .

BACA JUGA: Cupcake Letzhop

Caiyork !! Tanam azam nak buat jugakla kalau gini . Insha Allah weekend ni ke .. korang doakan ye  ..

cupcake2
Nyummmylicious…redvelvet…tak manis sangat pun