Berhabuk betul kat sini….aaauucchuuummm !! sampai terbersin dibuatnya..kihkihkih…Sal masih ada cuma rehat seketika…dan dah alang alang rehat tu…kita make up ckit blog…bila berwajah baru ni…diharapkan mood nak ber’blog tu mendatang dengan ‘ghairahnyer’… haipppp….jangan salah faham yer…nawaitu tu nak rajin ber’blog balik la kaedahnyer…doakan Sal ya…aamiin

Sebenarnya ada keseronokkan tersendiri dalam dunia blogging ni…dapat ramai kenalan…bertukar pandangan..berkongsi ilmu…bila dapat geng sekepala lagi la…tersangatla bestnyerrr…tapi kena tahu batasan gak…mana yang mak mak dara…pak dara…anak dara..teruna..sila jangan main belasah okeh!! kang bila dah terjadi something…agak tak sedapla kan…yang putus kawan pun hado…takmo..takmo…

Banyak pulak bebelan Sal harini..almaklumla…dah lama sangat tak menaip entri….berbulan lak tu..janganla marah…cheewaaahh..macam blogger ‘glam’ pulak..kita cuma picisan je…sedar je dimana bumi kupijak…hehehe…nak tanam azam balik supaya rajin ber’blog….dan nak rajinkan diri singgah ‘rumah’ jiran jiran…masa sangat mencemburui sekarang ni tapi Sal akan cuba sedaya upaya..

Inshaa Allah lepas ni akan banyak lagi story yang Sal nak kongsikan…Rajin rajin la jengah sini eh…sebelum tuSal nak belanja sekeping gambar buat kengkawan blogger…ni gambar masa preggy….ehhh..lupa lak nak inform..Sal dah selamat bersalin…nanti kita story mory lagi ya…

saljo1
jangan tenung lama sangat okeh !!