| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Sahabat | 

Berhabuk betul kat sini .. aaauucchuuummm !! Sampai terbersin dibuatnya , kihkihkih . Sal masih ada cuma rehat seketika dan dah alang alang rehat tu kan kita make up ckit blog . Bila berwajah baru ni diharapkan mood nak ber’blog tu mendatang dengan ‘ghairahnyer . Haipppp , jangan salah faham yer dan nawaitu tu nak rajin ber’blog balik la kaedahnyer . Doakan Sal ya dan untuk permulaan ni Sal mulakan dulu dengan entri I’m Back !! Aamiin . Dulu Sal tak pernah terfikir nak ada blog dan ada faedah ke ber ‘blog ni ..

I’m Back  .. Kenapa Perlu Ada Blog ??

Sebenarnya ada keseronokkan tersendiri dalam dunia blogging ni tau . Dapat ramai kenalan , bertukar pandangan , berkongsi ilmu dan bila dapat geng sekepala lagi la . Sangat best tapi still kena tahu batasan gak . Mana yang mak mak dara , pak dara, anak dara , teruna , sila jangan main belasah okeh !! Kang bila dah terjadi something , agak tak sedap la ka dan yang putus kawan pun hado . Tak baik !!

Banyak pulak bebelan Sal harini . Almaklumla , dah lama sangat tak menaip entri . Berbulan lak tu , janganla marah . Sal ni bukannya blogger ‘glam’ pun cuma picisan . Sedar diri berada ditahap mana . Sebab tu nak tanam azam balik supaya rajin ber’blog dan nak rajinkan diri singgah ‘rumah’ jiran jiran . Dalam masa yang sam jugak , kelapangan Sal sendiri amat mencemburui tapi Sal akan cuba sedaya upaya .

BACA JUGA: Tips Nak Jadi Blogger Terkenal

Insha Allah ,  lepas ni akan memperbanyakkan lagi story di blog . korang rajin rajin la jengah sini tau dan sebelum tu Sal nak belanja sekeping gambar buat kengkawan blogger . Ni gambar masa preggy , seri ibu mengandung katakan . Eehhh , lupa lak nak inform . Sal dah selamat bersalin . Syukur Ya Allah dan nanti kita story mory lagi ya .

I'm Back !!
Jangan tenung lama sangat …