Assalamualaikum Sahabat !!

Harap semuanya sihat ya harini. Saja nak kongsi kegembiraan Sal sebab baru dapat souvenir dari member dalam bentuk produk. Syukur Alhamdulillah. Paling best sebab dari Korea dan sebelum ni ada jugakla dapat macam keychain… fridge magnet … dan kalini produk skincare. awesome !!! mende la agaknyer ekkk … hehehe. Meh nak tayang sikit …

suka kat lotion sebab senang nak bawak travel

Comel je kan…Hand Cream & Pure Essence Mask. Makin flawless dan gebu gebas la skin hakak lepas ni. Jangan jeles okeh !!! Negara Korea memang terkenal sebagai pengeluar produk kecantikan. Dengarnya agak murahla jugak. Maka tak heranla bila kita tegok artis korea cantik & handsome belaka kan. Teruja betul Sal nak ke Korea bila story pasal barang barang kecantikan ni. Obses gak Sal dengan produk produk kecantikan.┬áMudah mudahan satu hari nanti dapat jejak kan kaki ke sana.

Inshaa Allah …