| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Sahabat | 

Harap semuanya sihat ya harini. Saja nak kongsi kegembiraan Sal sebab baru dapat souvenir dari member dalam bentuk produk … Syukur Alhamdulillah . Bila Dapat Produk Dari Korea … paling best sebab  sebelum ni ada jugak la dapat souvenir tapi lebih kepada keychain… fridge magnet … dan kalini produk skincare . awesome !!! Meh nak tayang sikit …

Suka Tak Terkira Hati Bila Dapat Produk Dari Korea .. Rezeki

suka kat lotion sebab senang nak bawak travel

Comel je kan…Hand Cream & Pure Essence Mask . Makin flawless dan gebu gebas la skin hakak lepas ni . Jangan jeles okeh !!! Negara Korea memang terkenal sebagai pengeluar produk kecantikan. Dengarnya agak murah la jugak. Maka tak heranla bila kita tegok artis korea cantik & handsome belaka kan. Teruja betul Sal nak ke Korea bila story pasal barang barang kecantikan ni.

BACA JUGA: Aplikasi Meditag Checker Pastikan Bukan Produk Tiruan

Obses gak Sal dengan produk produk kecantikan . Mudah mudahan satu hari nanti dapat jejak kan kaki ke sana . Dengarnya bila sampai sana kena pandai pilih kedai sebab takut terbeli yang fake . Tak ke naye nanti kan ??

Rasanya isu produk tiruan ni dah berleluasa di mana mana Negara sekalipun . So sebagai pengguna kita kena berhati hati . Jangan tengok orang lawa , kita pun berebut nak pakai …