| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Sahabat | 

10 Oktober .. cantikkan date tu . Tarikh kelahiran mak Sal .. senang sangat nak ingat dan tak jauh dari date kelahiran Sal sendiri . Ya , kami dibawah zodiak yang sama . Alhamdulillah .. dan perangai kami pun hampir sama , hehehe … Salam Hari Kelahiran Mak , We Love U Forever !!

Salam Hari Kelahiran Mak , We Love U Forever
Moist Choc Cake untuk Mak a.k.a Nenek

Sambut BIRTHDAY Cara Yang Simple ..

Baru ni sambut birthday mak secara kecilan di rumah je .. anak anak kemain happy sebab Sal dah bagitau birthday nenek sehari sebelum . Pagi hari kelahiran mak tu baru Sal sepantas kilat order moist choc cake . Dalam hati berdoa moga ada stok dan selalunya memang ada . Syukur , kalau tak masak nak menjawab dengan anak anak yang semakin petah bercakap . Hehehe

Kemain happy anak anak time nak potong kek . Sakan berebut dengan nenek ,  nak sama pegang pisau potong kek tu . Nenek sampai naik lemas nak tenangkan kerenah cucu . Sabar je  la kan ! Ape pun kami semua nak ucapkan sekali lagi Salam Hari Kelahiran Mak a .k.a Nenek , We Love U Forever

Kadang bila tak keluar ke mana , gini la aktiviti kami anak beranak . Cari masa dan peluang untuk bersama anak anak dan family . Sal percaya , melalui pendekatan gini kita akan lebih dekat dihati anak anak . Tak semestinya kita nak kena outing atau holiday  je .

Salam Hari Kelahiran Mak , We Love U Forever
Mak dan cucu cucunya …Salam Hari Kelahiran Mak … We Love U Forever
Salam Hari Kelahiran Mak , We Love U Forever
Sabar je la … semua berebut nak potong cake…birthday siapa ni sebenarnya ..

Semoga mak dipanjangkan umur , dimurahkan rezeki . Diberi kesihatan yang berpanjangan . Sentiasa dibawah lembayung keredaan dan keberkatan daripada Allah SWT . Terima kasih mak di atas kesabaran dalam menjaga dan mendidik anak .

Tak terbalas rasanya pengorbanan mak selama ni . Moga diberi peluang untuk diri ini juga menjaga dan membalas semua jasa mak sehingga ke akhir hayat … آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ

BACA JUGA: Salam Kelahiran Angah Khaleef

Syahdu rasa dan ada sendu di hati . Di umur 73 tahun mak masih kuat melayan cucu cucu .. Alhamdulillah , dapat merasa air tangan mak lagi .  Korang doakan mak Sal juga ya .

Salam Hari Kelahiran Mak , We Love U Forever
simple tapi meriah anak beranak je .. hehehe

Sayang mak sangat sangat !  Salam Hari Kelahiran Mak , We Love U Forever