| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Sahabat |

Pada yang suka ‘kepedasan’ memang Sal rekmen . Kenapa Pedas Sangat MAGGI Letup Goreng Kari Berasap ? Untuk diri Sal sendiri , walla .. ku tak tahan kepedasan . Alkisah baru ni kan Sal terbeli kat kedai . Tengok packaging menarik ! Nampak tak yang MAGGI dah berjaya menarik perhatian Sal sebagai pengguna . Dan , Sal sendiri pun bila setiap kali nak beli ‘mi segera’ mesti nak capai MAGGI . Tegar betul dari dulu , kini dan akan mungkin untuk selamanya . huhuhu

Kenapa Pedas Sangat ... MAGGI Letup Goreng Kari Berasap
korang dah rasa ke ? Kenapa Pedas Sangat … MAGGI Letup Goreng Kari Berasap

Pembaharuan MAGGI dalam mencipta kelainan dari segi rasa mi , packaging mahupun perencah memang la Sal tak nafikan . Ade je keluaran baru yang kita sebagai pengguna akan tertarik untuk beli dan rasa . Sampaikan Mr Hubby pun ada la jugak tegur Sal , kalau takleh makan kenapa beli . Seandainya Sal tahu la tahap kepedasan gitu , tak kan la Sal beli . Mesti Sal beli MAGGI Oatmee Mi Goreng Perisa Kari . haaa , yang ni memang kesukaan Sal anak beranak .

Lupa Sal nak tanya … korang pernah jengah tak website MAGGI  ??

Kenapa Pedas Sangat ... MAGGI Letup Goreng Kari Berasap
Ce korang jengah website MAGGI – Kenapa Pedas Sangat … MAGGI Letup Goreng Kari Berasap

Pada yang tak pernah singgah , mesti ‘tertawan’ terus bila jengah ke sana . Bukan apa , ni dari pengalaman Sal sendiri sebenarnya . Banyak info yang korang akan dapat terutamanya tentang produk keluaran MAGGI . Dan pada yang nak mencuba resepi dari bahan berasaskan MAGGI , silakan masuk ke website MAGGI ya .

BACA JUGA: Murtabak Maggi Simple

Silap haribulan dari yang tak berapa pandai nak masak akan terus jadi ‘superstar’ bila cuba resepi yang dikongsikan bersama . Best tau sebab ada resepi yang disertakan dengan video , so follow step by step .  Bukan susah sangat pun . Korang mesti suka punyalah !!

Selain dari tu , pelbagai tips dikongsikan untuk kebaikan bersama . Baik dari segi  pemakanan , kesihatan dan part yang paling Sal suka adalah petua . Seriously , tak pening dah kepala nak bertanya pada rakan sepejabat , nak ber’whatsapp bagai . Klik je atau paling mudah gunakan smartfone … bila bila masa atau di mana saja kita boleh akses . Takmola Sal nak membebel panjang panjang . Better korang klik >>> MAGGI

Pada yang dah try resepi MAGGI .. mehla share dengan Sal . Ada masa dan peluang , Sal nak try jugak !!