| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Sahabat | 

Planner Muslimah Produktif 2018 … Berbaloi Dimiliki

Dah ready nak masuk tahun baru 2018 ? Saja Sal nak tanya korang ni . Sebab harini Sal nak share tentang Planner Muslimah 2018 Sangat Produktif dan berbaloi dimiliki !!  Sal sejak dua tahun ke belakang ni  je mula berjinak dengan planner . Bukan apa , memudahkan kerja harian . Lebih lebih lagi part pengurusan kewangan . Lebih jelas bila kita tulis dan tahu ke mana perginya duit . Sebelum ni memang tak terurus jugak pengurusan kewangan Sal . Penyudahnya asyik lupa je jumlah perbelanjaan atau sebarang agihan . Mula la nak kena re-call balik . Memang agak payah !!

Bila dah ada planner , haaaa segalanya boleh ditulis dan disimpan . Nak ingat semua memang tak la . Otak kita ni bukan boleh simpan macam macam perkara .. ye tak ???

Planner yang Sal nak share ni agak unik tau . Sebab tu dipanggil Planner Muslimah Produktif . Meh kita tengok macammana rupa bentuk planner muslimah produktif ni .

Planner Muslimah Produktif 2018 ... Berbaloi Dimiliki !!
Planner Muslimah Produktif 2018 … berbaloi sangat
Planner Muslimah Produktif 2018 ... Berbaloi Dimiliki !!
mudah dibawa ke masa saja…muat sangat simpan dalam beg
Planner Muslimah Produktif 2018 ... Berbaloi Dimiliki !!
kemas je kan … dan cantik tau

Pelbagai Manfaat Planner Muslimah Produktif 2018

Amacam …cun tak planner produktif ni .. Sal tertarik sebab hard cover tu . Nak guna setahun kan , kalau kulit buku biasa tu rasanya lunyai la jugak . So better amik yang tahan lasak sikit .

Deskripsi:
  • Saiz A5
  • 320 halaman
  • Kulit tebal (hardcover)
  • Binding jenis jahit
Sebelum ni memang ramai kawan kawan Sal yang kategori suri rumah guna dan rekmen pada Sal . Sape kata suri rumah tak guna planner . Lagi banyak yang nak ditulis dari yang kerja tau . Dan yang best untuk next year , ianya lebih istimewa serta praktikal . Jika sebelum ni dihasilkan secara ‘daily planner’, kali ini lain sikit .. ‘weekly planner’.
Sangat memudahkan para muslimah dan suri merangka dan mengatur aktiviti sepanjang minggu. Sal nak kongsikan lebih lanjut tentang kandungan planner ni ya . Pada yang berminat .. jangan terlepas pandang ya sebab  Sal ada share kan ‘KOD KUPON DISKAUN’ Nak hadiah kan pada yang tersayang pun boleh !!

BACA JUGA: Tiada Masa Bersama .. Salahkan Diri Sendiri

==================================
PLANNER MUSLIMAH PRODUKTIF 2018
==================================
Planner ini kami rangka khas untuk.
+ Muslimah
+ Surirumah
+ Suri bekerjaya
Menerusi planner ini, anda dapat merangka kehidupan harian, matlamat tahunan baik duniawi mahupun ukhrawi
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
KANDUNGAN ISTIMEWA:
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
 
1. Kalendar 2018-2019 & Taqwim 1439-1440
2. Kalendar Cuti Umum & Cuti Sekolah 2018
3. Matlamat & Doa Dunia Akhirat
4. Perancangan Hidup 2018
5. Perancangan Tahunan, Bulanan, Mingguan
6. Muhasabah Mingguan & Bulanan
.
7. Perancangan Spiritual:
+ Rekod Solat Fardhu
+ Rekod Puasa Ramadhan, Qadha’ & Sunat
+ Rekod Haid & Nifas
+ Rekod Tadabbur Tazakkur al-Quran
.
8. Perancangan Peribadi:
+ Potensi Diri – SWOT
+ Senarai Hobi
+ Rekod Membaca Buku
+ Rekod Kehadiran Majlis Ilmu
.
9. Perancangan Keluarga
+ Matlamat & Pelan Suami & Anak
+ Menu Keluarga
+ Pelan Percutian
.
10. Perancangan Kewangan
+ Matlamat Jangka Panjang
+ Rekod Kewangan Bulanan
+ Rekod Bayaran Pinjaman & Simpanan
+ Persediaan Harta Sebelum Mati
Haaa  … korang mesti nak tahu kan harga Planner Muslimah Produktif 2018 ni , berbaloi sangat untuk dimiliki , hanya  RM49  (Kos Pos SM RM7, SS RM14) .  Tapi , pada yang guna kod diskaun Sal , anda akan dapat Planner Muslimah Produktif 2018 pada harga RM45 (tidak termasuk kos pos ya) .
Nak PM Sal pun boleh atau whatsapp dengan team EduKidsZonepun boleh . Nyatakan KOD KUPON DISKAUN  SalinaEduKidsZone 
_________________________________
Q & A PLANNER PRODUKTIF
1. Ada banyak ruang untuk nota tak?
Utk nota ada ruangan catatan untuk setiap bulan
+ blank page 2 page
+ dotted page 2 page
+ line page 4 page