Vivenso Vacuum … Memang Terbaik  RUGI TAK BACA SAMPAI HABIS … (Ini bukan iklan berbayar , perkongsian untuk kebaikan bersama) | Assalamualaikum Sahabat !!

Bila last korang basuh tilam atau jemur ?? Bila ada anak kecik ni faham je la kan , bagai benda asing dok ada atas tilam .. dalam tilam .. aisshhhh .. jangan tekejut bila dapat tengok ,  sebab tu Sal nak share tentang Vivenso Vacuum … rasanya memang terbaik dah ni dan berbaloi untuk dimiliki .

Meh nak share , sebelum ni Sal sempat tengok demo 1 produk vacuum dari German . Bila dah tengok depan mata sendiri , tambah tengok hasil yang kita dok simpan selama ni .. halamakk aiiii .. patut la anak² selalu tak berapa nak sihat . Udara dalam rumah mainkan peranan yg sangat penting wooo .. bila udara segar , kesihatan agak terjamin .. betul kata bro Nasir . Ada sebab Allah SWT turun kan hujan . Fikir² …

Vivenso Vacuum ... Memang Terbaik
Nampak kecil , penggunaannya sangat power dan Vivenso Vacuum Memang Terbaik !!

Memang best produk ni . Hasil demo tu akan membuatkan korang teruja dan berangan nak produk ni . Dasyat giler tengok kandungan air yang penuh habuk , hama hasil vacuum pada cadar tilam , atas tilam , carpet , sofa .. geli lak wehhh sebab berdaki teruk . Korang tengokla sendiri ya !

Part yang best , vacuum ni hanya guna air semata utk perangkap kesemua benda asing tu .. filter semua takde , yang ada cuma ‘insang’ .. macam ikan tu , sebab tu ikan boleh survive berenang dalam lumpur .. kan ??

Lepas habis vacuum , 1 rumah bau segar .. sebab bukan setakat vacuum je , konsep produk ni dah macam ‘all in one’ .. leh jadi air purifier .. giler tul .. terus menambat hati wanitaku .

Vivenso Vacuum ... Memang Terbaik
Tak perlu isi air penuh sangat … jangan terkejut bila tengok hasilnya ya
Vivenso Vacuum ... Memang Terbaik
Hasil yang sangat di luar jangkaan , ni depan mata Sal yang terjadi …

Kalau rasa nak try untuk rumah atau office , boleh je PM bro Mohd Nasir Masri . Serious masa demo ni Sal pun tak bayar apa apa . FREE je . Habuk ….hama … semua dia vacuum dan terkebetulan Mr Hubby time ni la dia baru lepas selesai grill dinding bilik . Sekali jalan la dapat buang semua tu secara PERCUMA dengan produk yang super bagus dan bagi Sal secara personal , vivenso vacuum memang terbaik hehehe

Jangan risau .. takde any bayaran dikenakan pun masa demo . Dia datang buat demo untuk jual produk tapi dia langsung tak paksa . Dan yang best , bro Nasir akan kongsikan jugak experience dia dalam hal ehwal pengudaraan dalam rumah . Ilmu yg sangat bagus !! Tapi sure tergoda jugak la cam Sal .. wishlist je yg mampu dulu .. hehehe

Bro Nasir ni memang dah dibayar oleh syarikat dia untuk buat demo kat rumah orang so jangan dok risau kena beli dengan paksaan . Tiada istilah paksaan pun cuma kita akan dapat tengok sejauh mana tahap kebersihan dalam rumah yang kita duduk selama ni .. tapi janganla suruh dia vacuum satu rumah macam ‘cuci cuci services’ tu ha ..nama pun demo kan ..

TAPI .. kalau nak jugak servis untuk cleaning satu rumah macam tilam , sofa , langsir , sawang , lantai , tv , karpet …boleh je deal dgn bro Nasir . Maybe Sal pun akan guna khidmat cleaning service ni ha sebulan sekali . Suka tengok sebab comel macam robot dan segala benda dia boleh bersihkan kecuali pinggan mangkuk kat dapur .. hahaha

DAN takyah susah susah nak keluar rumah hantar karpet atau nak jemur tilam (terangkat ke ..bapak berat ) .. bagus gak menabung untuk sebulan sekali ke kan .. ambik servis ni terutamanya untuk tilam dan karpet kat rumah kita . Jangan lupa PM bro Nasir untuk set time .. ikut kelapangan korang la ye .. jangan kata yang berkeluarga je .. yang bujang pun boleh jugak tau untuk khidmat cleaning service ni .

Kadang tu , kita terlepas pandang apa yang ada dalam rumah dan sibuk nak ambik tau perkara di sekeliling kita !!