| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Sahabat | 

Nikmati 18% Pulangan Tunai sempena Kempen Hari Gaji Shopee dari 26 hingga 28 Februari  
Pelbagai diskaun hebat bagi produk yang terpilih ..

Korang dah save the date ?? Jangan lupa pulak tau Shopee iaitu platform e-Dagang terkemuka di Asia Tenggara dan Taiwan sedang melancarkan Kempen Hari Gaji dan anda nikmati 18% pulangan tunai sempena kempen hari gaji Shopee dari 26 hingga 28 Februari . Tapi shopping tu jangan melampau sangat la ye . Kena beringat sebab bila dah shopping tu , kadang ke’terlupaan kan .

Pengguna Shopee boleh menikmati pelbagai tawaran hebat dan potongan harga sepanjang kempen ini . Termasuk pulangan tunai sebanyak 18% berbentuk syilling Shopee atas produk promosi . Bagi setiap pembelian RM1, pengguna akan menerima 18 syiling Shopee yang memberikan lebih ganjaran dan penjimatan . Menarik kan…

Penjimatan Yang Ditawarkan Dalam Tempoh Hari Gaji

Berbanding dengan tahun lepas , purata peningkatan sebanyak 24% dalam bentuk jumlah transaksi sepanjang tempoh hari gaji dari tarikh 25 hingga 31 setiap bulan. Sebab tu pihak Shopee melancarkan Kempen Hari Gaji dan pulangan tunai 18% yang membolehkan pengguna setia bersama Shopee dan sedikit sebanyak dapat la kita berjimat .

Aktiviti membeli-belah turut menunjukkan peningkatan sewaktu lunch dan selepas makan malam dengan rekod trafik tertinggi antara pukul 12.00 tengah hari hingga pukul 1.00 tengah hari , dari pukul 8.00 malam hingga 9.00 malam .

Sal pun gitu gak kekadang , cari peluang nak window shopping dulu , dah ok dan berkenan di hati baru bayar . Zaman sekarang ni kita bayar kaedah ‘transfer’ je kan . Untuk Shopee pulak , cara pembayaran paling popular  adalah menerusi pembayaran menggunakan kad kredit dan debit dan seterusnya , pemindahan bank.

Berikut merupakan kategori popular sepanjang tempoh penerimaan gaji:

Nikmati 18% Pulangan Tunai sempena Kempen Hari Gaji Shopee dari 26 hingga 28 Februari  
purata peningkatan sebanyak 24% dalam bentuk jumlah transaksi sepanjang tempoh hari gaji ..

Tawaran Eksklusif  Bagi JenamaYang Terpilih di Shopee

Tawaran eksklusif daripada jenama terkemuka seperti Elianto, Pro Shop, Reckitt Benckiser dan banyak lagi . Sepanjang 3 hari kemuncak kempen bermula 26 hingga 28 Februari ini , pengguna boleh menikmati tawaran hebat ke atas lebih 5,000 produk dari kategori terpilih .

Shopee turut bekerjasama dengan jenama seperti L’Oreal , Nestle , Big Pharmacy , XES Shoes dan Vivo untuk memberikan penjimatan berganda kepada pengguna tegar Shopee di seluruh Malaysia .

Pada masa yang sama, Jualan Murah Shocking Sale akan digandakan hingga 5 kali sehari sepanjang tempoh kempen yang menawarkan pelbagai produk kegemaran ramai pada harga yang amat rendah bagi tempoh terhad .

Nikmati 18% Pulangan Tunai sempena Kempen Hari Gaji Shopee dari 26 hingga 28 Februari  
18% cash back wwooo ….

Pengguna bakal memenangi syiling Shopee dan hadiah utama berupa telefon bimbit Samsung Galaxy Note 8 bernilai RM3,999 . Bagi menambahkan lagi keriangan kali ini , pengguna juga boleh menyertai Jualan Lelong Mobil Hari Gaji di shopee_mamak pada aplikasi Shopee sepanjang kempen berlangsung .

BACA JUGAPlatform Shopee Meningkat Sebanyak 32% Sempena Perayaan Tahun Baharu Cina

Untuk maklumat lanjut , layari www.shopee.com.my. Dan jangan lupa untuk muat turun aplikasi Shopee secara PERCUMA menerusi App Store atau Google Play .