Jerawat Parut Jerawat Hilang Dalam Masa 14 Hari Dengan Eucerin ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment – bila ada jerawat , mood akan kelaut dan sure rasa kemurungan sangat kan ??? Perempuan biasanya gitu dan jangan korang tak tahu , ada gak lelaki yang bila ada jerawat tak nak keluar rumah . Sal tahu , ramai yang tak suka jerawat sebab muka akan hilang keserian .

Jerawat Parut Jerawat Hilang Dalam Masa 14 Hari Dengan Eucerin ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment

Paling tak best bila ada kawan yang mulut ‘kepochee’ dan suka sangat nak menegur . Mentang la member tu muka cantik , sabar je la kita memendam rasa . Tapi , korang jangan risau sebab Sal dah cuba satu produk di mana jerawat parut jerawat hilang dalam masa 14 Hari dengan Eucerin ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment .

jerawat, parut jerawat hilang dalam masa 14 Hari dengan Eucerin ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment
SEBELUM: Korang nampak tak jerawat atas hidung tu …huhuhu

Geramkan bila jerawat tumbuh ? Mesti kita nak cepat baik tanpa meninggalkan sebarang kesan parut jerawat pada muka . Sal selalu gini sebab keja Sal sendiri sering berdepan dengan orang ramai . Sal dah guna banyak produk sebelum ni tapi kurang keberkesanan . Produk yang mampu menghapuskan jerawat ada je tapi kesan parut lambat sangat nak baik sampaikan berbulan lamanya .

Kenapa Mesti Cuba Eucerin ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment 

Sejak Sal cuba Eucerin ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment ni kan , Sal perasan dalam masa 2 minggu jerawat Sal hilang dengan cara yang lembut . Maksudnya jerawat baik dengan sendiri dan takde kesan parut yang tinggal di muka . Seriously ,  Sal bukan seorang yang mudah sangat nak percaya dengan produk atau krim di pasaran khususnya untuk merawat jerawat .

Cara pakai Eucerin ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment pun mudah , just korang sapu sikit je kat kulit muka yang tumbuh jerawat tu dan Sal hanya guna sekali sapuan sahaja lepas solat isya’ sebelum tido .

jerawat parut jerawat hilang dalam masa 14 Hari dengan Eucerin ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment
Korang pakai sikit je tau krim Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment pada jerawat dan parut jerawat kat muka

Sal konsisten guna Eucerin ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment selama 14 hari dan ternyata ada perubahan pada muka yang berjerawat . Memang lain sangat penangan produk Eucerin ProACNE ni sebab bila pakai kulit tak kering dan mengelupas .

Lagi pun Sal berani cuba produk Eucerin sebab produk ni merupakan salah satu jenama dermo – kosmetik paling dipercayai di seluruh dunia dan telah pun berjaya menghasilkan produk penjagaan kulit anti jerawat yang bukan saja menyuburkan kulit malahan turut membantu . Memang dari dulu dok usyar produk Eucerin tapi kurang keyakinan .

Puncanya bila tengok geng blogger pakai dan review , berkesan lak tu . Haaa !! tu yang muncul keberanian . Lepas pakai produk ni , seriously malas dah nak tepek make up bagai .. pakai foudation sikit je sudah ..hehehe

jerawat parut jerawat hilang dalam masa 14 Hari dengan Eucerin ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment
SELEPAS: Eucerin ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment kini teman setia Sal , tak perlu dah nak make up bagai , jerawat segan nak tumbuh .. parut pun pudar

Wanita ni kebiasaannya tak boleh nak lari dari masalah jerawat . Banyak punca sebenarnya jerawat tumbuh pada muka sebab kulit muka adalah bahagian yang paling selalu terdedah pada persekitaran luar . Sebab tu jugak muka kena sentiasa dijaga dengan baik . Antara sebab jerawat muncul dek sebab hormon , stress , kebersihan kulit , make up berlebihan , gaya hidup tak sihat dan tengok jenis kulit .

Bintik Hitam dan Bintik Putih Berjaya Dikurangkan Tanpa Mengeringkan Kulit

Korang yang ada bintik hitam atau putih atau bintik kekekecik yang biasa tumbuh di dahi atau dagu tu Sal syorkan guna Eucerin ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment ni sebab ia mampu mengurangkan dalam masa 2 minggu tanpa mengeringkan kulit muka . Sal cerita sebab dah cuba dan nampak keberkesanannya .

Formula yang berjaya mengawal kerengsangan kulit supaya nampak licin dan sihat adalah:

  • Sepuluh peratus Hydroxy Complex, kombinasi tiga ejen pengelupasan yang berkuasa tinggi iaitu  AHA (asid glikolik), BHA (asid salisilik) dan PHA (gluconolactone) yang membantu memperbaharui permukaan kulit, membersihkan pori, mengurangkan bakteria penyebab jerawat, acnes, dan menanggalkan sel kulit mati
  • Licochalcone A, bahan anti radang yang mengurangkan kerengsaan dan membantu mengurangkan kemerahan pada wajah;
  • Dexpanthenol, yang terhasil daripada vitamin B5 adalah pelembap yang mengekalkan kandugan air dalam wajah untuk meningkatkan daya tahan kulit dan melindunginya daripada pencemaran alam sekitar.

Sertai Cabaran Bebas-Jerawat Eucerin® 14 Hari Dan Menangi Produk Eucerin® Bernilai RM12,000

Sambil guna pelembap terbaharu untuk kulit berjerawat ni – Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment , apa kata korang sertai Cabaran Bebas – Jerawat  Eucerin® 14 Hari melalui dua langkah mudah sahaja:

  • Langkah Pertama: Ambil gambar kulit anda pada Hari Pertama dan Hari Ke-14 selepas penggunaan selama 14 hari
  • Langkah Kedua: Poskan gambar “sebelum dan selepas” anda dan kongsi pengalaman anda menggunakan produk ini di halaman Facebook dengan hashtag #EucerinProACNE
  • Maklumat lanjut boleh layari – Terms & Conditions

Pemenang berpeluang memenangi Hadiah Utama iaitu produk Eucerin® bernilai RM5,000, manakala pemenang tempat kedua akan membawa pulang produk Eucerin® bernilai RM2,000. Lima Pemenang Bertuah pula akan memenangi produk bernilai RM1,000 setiap seorang – Jerawat Parut Jerawat Hilang Dalam Masa 14 Hari Dengan Eucerin ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment

BACA JUGA: Tips Picit Jerawat

Berkenaan Produk Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment yang perlu anda tahu

Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment sebahagian daripada produk penjagaan kulit komprehensif ProACNE – Eucerin® ProACNE dahulunya dikenali sebagai Eucerin® DermoPURIFYER dan terdiri daripada pencuci muka, pelembap , skrub , serum dan pelembap siang . Produk ini boleh didapati di farmasi seluruh negara dengan harga RM62 sahaja . Sangat berbaloi !!

Untuk maklumat , korang boleh layari:

www.eucerin.my

 www.facebook.com/EucerinMY.