| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Sahabat | 

Bagi peminat Dashing jangan lupa dapatkan produk Mandian DASHING 2 in 1 Muka dan Badan jimat berbaloi . Memang terdapat banyak pilihan mandian untuk golongan lelaki di pasaran ..tu Sal tak nafikan tapi adalah lebih baik jika kita pilih yang berbaloi dan siapa tak nak jimatkan ?? hehehe . Best part is mandian DASHING 2 in 1 ni direka khas untuk membersihkan muka dan badan sekali gus!

Kenapa Perlu Cuba Mandian DASHING 2 in 1 Muka dan Badan Jimat Berbaloi

Mandian DASHING 2 in 1 Muka dan Badan Jimat Berbaloi
Mandian DASHING 2 in 1 Muka dan Badan Jimat Berbaloi

Golongan lelaki sekarang amat menitikberatkan penjagaan diri . Dari hujung rambut sampai hujung kaki .. apatah lagi bahagian muka dan badan . Jadinya DASHING 2 in 1 Muka & Badan merupakan produk mandian yang unggul .   Ia dicipta agar  amalan rutin kebersihan harian dapat dikekalkan melalui kebersihan dan secara tak langsung dapat meningkatkan keyakinan diri .

Buih mandian DASHING 2 in 1 Muka & Badan memberikan kebersihan secara menyeluruh serta memberi kesegaran berpanjangan untuk muka dan badan tanpa iritasi . Seperti yang kita sedia maklum , golongan lelaki moden zaman sekarang sangat mengambil berat tentang penjagaan diri .

Siapa tak nak wangi dan ensem kan , dan husband Sal pun memang guna produk mandian Dashing 2 in 1 ni . Senang sekaligus dan tambah ia menjimatkan . Untuk pengetahuan korang , membersihkan wajah dan badan pada waktu malam dapat menyingkirkan semua kotoran yang melekat pada kulit akibat daripada pencemaran , kelembapan dan habuk .

Variasi Mandian DASHING 2 in 1 Muka dan Badan Jimat dan Berbaloi

DASHING 2 in 1 Muka & Badan terdapat dalam 4 variasi ; Cool, Active, Hattrick dan Ultimate Kick . Diformulasi  dengan pewangi  DASHING eau de toilette (EDT) , ia memberikan kesegaran serta haruman maskulin kekal lama .

COOL – Khas untuk jejaka kontemporari dan relax , gemar meluangkan masa dengan rakan rakan serta menghadapi kehidupan dengan tenang . Haruman penuh maskulin ini melambangkan identiti dan daya tarikan maskulin lelaki . Haruman maskulin ini dilengkapi dengan gabungan wangian Bergamot dan Galbanum dengan campuran Powdery Amber dan Musk sebagai nota asas . Haruman ini direka untuk menyerlahkan personaliti lelaki yang cool dan maskulin .

ACTIVE – Pelengkap si jejaka yang bergaya lasak  dan  menikmati kehidupan aktif . Haruman ini adalah gabungan nuansa Fougére dengan Citrus , Lavender , Muguet Heart dan Amber . Wangian ini dicipta untuk memastikan setiap lelaki tampil yakin dan berdaya aktif dengan aroma maskulin yang luar biasa .

ULTIMATE KICK- Wangian sebenar seorang juara. Ultimate Kick menyerlahkan ciri-ciri lelaki sofistikated dalam setiap aspek kehidupan modennya. Ultimate Kick mempunyai haruman yang menggabungkan ramuan Lemon, dipertingkatkan dengan kesegaran Cardamom serta disulami nota asas aroma Vanilla dan Musk.

HATTRICK- Simbol kemenangan unggul buat setiap lelaki DASHING, aroma misteri Hattrick membara  semangat dan keghairahan untuk mencapai  impian. Hattrick merupakan gabungan unik kesegaran Epal dan Citrus, berserta  dengan  haruman Amber.

Mandian DASHING 2 in 1 Muka dan Badan Jimat Berbaloi
Pelbagai Pilihan Mandian DASHING 2 in 1 Muka dan Badan Jimat Berbaloi

BACA JUGA : DASHING SPORT Eau De Toilette dan Deodoran Pilihan Lelaki Aktif

Variasi Cool dand Hattrick buih mandian DASHING 2 in 1 Muka & Badan mempunyai formula dwi-aksi dengan tiga kali ganda agen pemutihan yang lembut dan berkesan untuk membersihkan wajah serta memberikan anda tona kulit rata untuk tampil lebih cerah. Untuk badan , formulasi penghidratan yang mengandungi mineral mikro membantu mempertingkatkan kadar lembapan kulit serta menguatkan sistem pertahanan kulit , agar lebih sihat dan segar .

Untuk variasi Active dan Ultimate Kick pula , kotoran dan minyak berlebihan pada wajah dapat dihapuskan agar kelihatan bersih dan tidak berkilat . Dengan ciri-ciri detox dan pembersihan yang mendalam , ia membantu kulit untuk mengatasi  sebarang habuk dan kotoran harian , serta memberikan anda pengalaman mandian yang hebat dan menyegarkan .

Harga Mandian DASHING 2 in 1 Muka dan Badan Betul ke Jimat dan Berbaloi 

Buih mandian DASHING 2 in 1 Muka & Badan boleh didapati pada harga RM17.90 untuk pek bersaiz 700ml . Harga yang sangat berpatutan dan berbaloi sebab dapat dimanfaatkan untk kegunaan 2 dalam 1 (kulit dan tubuh badan ) .

Tak rugi beli dan guna DASHING 2 in 1 Muka & Badan sebab botol besar dan boleh guna lama . Jangan lupa hadiahkan untuk orang yang tersayang korang ya !!