Mandian DASHING 2 in 1 Muka dan Badan Jimat Berbaloi – Memang terdapat banyak pilihan mandian untuk golongan lelaki di pasaran ..tu Sal tak nafikan tapi adalah lebih baik jika kita pilih yang berbaloi dan siapa tak nak jimatkan ?? hehehe . Best part is mandian DASHING 2 in 1 ni direka khas membersihkan muka dan badan sekali gus!

Kenapa Perlu Cuba Mandian DASHING 2 in 1 Muka dan Badan Jimat Berbaloi

Mandian DASHING 2 in 1 Muka dan Badan Jimat Berbaloi
Mandian DASHING 2 in 1 Muka dan Badan Jimat Berbaloi

Golongan lelaki sekarang menitikberatkan penjagaan diri . Dari hujung rambut sampai hujung kaki especially bahagian muka dan badan . Jadinya DASHING 2 in 1 Muka & Badan merupakan produk mandian unggul .   Dicipta agar amalan rutin kebersihan harian dapat dikekalkan melalui kebersihan ,  secara tak langsung meningkatkan keyakinan diri .

Buih mandian DASHING 2 in 1 Muka & Badan memberikan kebersihan secara menyeluruh , kesegaran berpanjangan bagi muka dan badan tanpa iritasi . Seperti yang kita tahu , golongan lelaki moden zaman sekarang sangat mengambil berat tentang penjagaan diri .

Siapa tak nak wangi dan ensem kan ,  husband Sal pun memang guna produk mandian Dashing 2 in 1 ni . Untuk pengetahuan korang , membersihkan wajah & badan pada waktu malam dapat menyingkirkan semua kotoran yang melekat pada kulit kesan pencemaran , kelembapan , habuk .

Variasi Mandian DASHING 2 in 1 Muka dan Badan Jimat dan Berbaloi

DASHING 2 in 1 Muka & Badan terdapat dalam 4 variasi ; Cool, Active, Hattrick & Ultimate Kick . Diformulasi  dengan pewangi  DASHING eau de toilette (EDT) , memberikan kesegaran serta haruman maskulin kekal lama .

COOL – Khas untuk jejaka kontemporari dan relax , gemar meluangkan masa dengan rakan rakan serta menghadapi kehidupan dengan tenang . Haruman penuh maskulin ini melambangkan identiti , daya tarikan maskulin lelaki . Direka untuk menyerlahkan personaliti lelaki yang maskulin .

ACTIVE – Pelengkap si jejaka yang bergaya lasak , menikmati kehidupan aktif .  Wangian ini dicipta bagi memastikan setiap lelaki tampil yakin dan berdaya aktif , aroma maskulin yang luar biasa .

ULTIMATE KICK – Wangian sebenar seorang juara. Ultimate Kick menyerlahkan ciri-ciri lelaki sofistikated dalam setiap aspek kehidupan modennya. Ultimate Kick mempunyai haruman yang menggabungkan ramuan Lemon .

HATTRICK – Simbol kemenangan unggul buat setiap lelaki DASHING , aroma misteri Hattrick membara  semangat dan keghairahan untuk mencapai  impian .

Mandian DASHING 2 in 1 Muka dan Badan Jimat Berbaloi
Pelbagai Pilihan Mandian DASHING 2 in 1 Muka dan Badan Jimat Berbaloi

BACA JUGA : DASHING SPORT Eau De Toilette & Deodoran Terbaik

Variasi Cool dand Hattrick buih mandian DASHING 2 in 1 Muka & Badan mempunyai formula dwi-aksi dengan tiga kali ganda agen pemutihan yang lembut dan berkesan untuk membersihkan wajah serta memberikan anda tona kulit rata untuk tampil lebih cerah.

Untuk variasi Active dan Ultimate Kick pula , kotoran dan minyak berlebihan pada wajah dapat dihapuskan agar kelihatan bersih dan tidak berkilat . Dengan ciri-ciri detox dan pembersihan yang mendalam , ia membantu kulit untuk mengatasi  sebarang habuk dan kotoran harian .

Harga Mandian DASHING 2 in 1 Muka dan Badan 

Buih mandian DASHING 2 in 1 Muka & Badan boleh didapati pada harga RM17.90 – pek saiz 700ml . Harga yang sangat berpatutan dan berbaloi sebab dapat dimanfaatkan untk kegunaan 2 dalam 1

Tak rugi beli dan guna DASHING 2 in 1 Muka & Badan sebab botol besar dan boleh guna lama . Jangan lupa hadiahkan untuk orang yang tersayang korang ya !!

Untuk maklumat lanjut, korang boleh terjah :

Webwww.dashing.com.my
FaceBook : www.facebook.com/Dashing.MY
Telephone : 03-80238311