| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Sahabat | 

Sape tak suka wangian kan ? Sal sendiri pun tergolong dalam insan terpilih yang amat menggilai minyak wangi atau perfume . Cumanya Sal ni agak memilih sikit nak beli minyak wangi . Bukan apa , lambakan wangian di pasaran sekarang ni membuatkan Sal lebih berhati hati untuk beli dan pilih yang bersesuaian . Tambah Sal ni pakai uniform putih , pernah terjadi salah beli wangian terus kuning baju lepas basuh .. haru weehh . Dan baru ni kan , Sal tertarik nak try minyak wangi Mont Cabana Eau De Parfum dijamin kualiti wangian mewah dan eksklusif  .

Minyak Wangi Mont Cabana Eau De Parfum Dijamin Kualiti Wangian Mewah Dan Eksklusif
nampak elegan sangat…eksklusif dan anggun untuk si pemakai

Kenapa Korang Perlu Tahu Keistimewaan Minyak Wangi Mont Cabana EDP , Dijamin Kualiti Wangian Mewah Dan Eksklusif 

Minyak wangi Mont Cabana EDP ni merupakan minyak wangi premium ya dan bukannya inspired .. sebab tu bau wangian ini unik . Berbeza dengan minyak wangi yang normal di pasaran kini . Uniknya, ianya dihasilkan di kilang sendiri dan korang perlu tahu yang rumusan wangian Mont Cabana EDP ni di ‘blend’ dengan cara yang tersendiri , bukan yang beli borong tau .

Walaupun Sal rasa banyak persaingan minyak wangi di pasaran , tapi kena ingat bukan semua wangian tu bagus sebab antara ciri yang Sal suka , bau yang best dan kekal lama dan tak terlalu menusuk hidung  . Dengan Mont Cabana EDP ni korang jangan risau , sekali sembur sure dah jatuh cinta . Packaging wangian pun menarik sangat .. didatangkan dalam bentuk casing besi dan botol yang sangat classss !!

Ketahanan bau wangian Mont Cabana EDP adalah melebihi 24 jam dan menjadikan Mont Cabana EDP ni tergolong dalam lingkungan wangian yang eksklusif . Pada korang yang utamakan penampilan , nak nampak anggun , bergaya dan inginkan citarasa mewah dan tampak elegan .. boleh la try minyak wangi Mont Cabana EDP ni tau .

Minyak Wangi Mont Cabana Eau De Parfum Dijamin Kualiti Wangian Mewah Dan EksklusifSerius tak rugi dan berbaloi . Yang best nya kan , bukan calang tau minyak wangi Mont Cabana ni sebab setiap keluaran wangian ini akan digandingkan dengan artis – artis terkenal atau public figure . Untuk permulaan , korang boleh try Mont Cabana EDP 1 dan 2 baru dilancarkan bulan ini yang didatangkan khas dengan signature Duta Sado Malaya ZUL ARIFFIN  – Promised Her Anything , But Give Her Mont Cabana !

Terdapat  24 jenis Mont Cabana EDP yang akan dilancarkan pada tahun ini (2018) dan yang terbaharu dah lancar  2 jenis wangian untuk lelaki dan wanita manakala 22 jenis lagi akan keluar berperingkat dalam masa terdekat .

Miliki Minyak Wangi Mont Cabana EDP , Wangian Mewah Eksklusif Hanya Di Hujung Jari Anda

Zaman sekarang ni semuanya dah mudah . Untuk dapatkan Mont Cabana EDP 1 dan 2 senang sangat . Just duduk di rumah atau di tempat kerja atau mana saja yang korang selesa , akan ada team montcabana.my di seluruh Malaysia untuk yang nak Cash On Delivery (COD) wangian ni . Korang call je ejen ejen Mont Cabana berhampiran kawasan dan mereka akan terus hantar . Dapat barang sure senyum lebar punya !!

Minyak Wangi Mont Cabana Eau De Parfum Dijamin Kualiti Wangian Mewah Dan Eksklusif

Perkhidmatan pos pun ada jugak ke seluruh Malaysia , Singapore , Brunei dan Indonesia . Bukan dalam Malaysia je yea Mont Cabana EDP ni dijual .

Percaya la korang yang montcabana.my dah berpengalaman lebih 10 tahun dalam menguruskan bisnes online so jangan la takut atau sangsi .. barang yang korang order mesti sampai punya dan pihak syarikat akan bertanggungjawab sepenuhnya atas apa yang berlaku semasa penghantaran Untuk urusan pembayaran , korang boleh guna kaedah kad kredit , bank transfer atau debit card . Banyak je cara .. korang pilih la mana yang mudah .

Berminat untuk Jadi Wakil Jualan atau Ejen

Pada yang berminat nak jadi ejen , sangat dialukan sebab pihak montcabana.my sedang meluaskan pasaran melalui wakil jualan di seluruh Malaysia,Singapore,Brunei dan Indonesia . Korang akan dibantu dari sudut pemasaran – Marketing secara offline dan online .

Strategi pemasaran sedang dilaksanakan secara besar besaran melalui pemasangan billboard – 60 , Iklan di Media Elektronik dan Media Cetak termasuklah Media Sosial . Bimbingan pun disediakan di mana semua korang boleh berniadadengan keuntungan yang sama dan semua boleh jadi stokes atau ejen . Pilihan di tangan korang dan apa yang paling best , dapat bonus dan rewards .

Jangan tunggu lama sangat nak fikir tu . Jadilah yang terawal  !!

Untuk maklumat lanjut , korang boleh layari:

Website :  www.montcabana.my

Instagram : www.instagram.com/montcabana.my

Facebook : www.facebook.com/montcabanamy/

Whatsapp : 012-3377045

BACA JUGA: Ubah Sikap Belanja Berhemah