Sambutan Hari Kelahiran Penuh Kejutan – Korang pernah dapat kejutan atau surprised birthday party tak ??? Macam mana perasaan time tu , terharu dalam kegembiraan ?? hehehe . Baru ni Sal cukup terharu dengan kejutan yang Mr Hubby buat untuk Sal sempena hari kelahiran . Terasa macam meraikan sabutan hari lahir yang ke-19 tau .. hehehe . Bukan selalu pun kan .

Sambutan Hari Kelahiran Penuh Kejutan
Terima kasih Mr Hubby dan anak anak – Sambutan Hari Kelahiran Penuh Kejutan

Sambutan Hari Kelahiran Penuh Kejutan Bersama Anak Tersayang

Petang Isnin baru ni dapat mesej dari Mr Hubby suruh balik awal sikit dari office . Sal ni kadang bila dah leka buat keja tu faham je la . So usaha sedaya upaya balik awal sebab memang dah dapat agak yang Mr Hubby nak belanja makan .

Sampai je di rumah petang tu anak anak dah menanti . Kebetulan Mr Hubby ambik awal dari sekolah agama . Masing masing dah tak sabar nak celebrate birthday ibu !

Masa dalam kereta Khalish dah dok bersembang tanya pasal kawan baik dia ade ke idak … aisshhh dalam hati Sal dah rasa semacam lak . Tapi takpe la sebab tak salah pun kita ajak keluar makan ramai ramai ni . Dan sebelum ni pun pernah je buat gitu .. ‘berjemaah’ kan lagi baik . Tapi yang terkeluar dari mulut Mr Hubby ..

‘Along ni tak pandai simpan rahsia laaa ..’

Part dialong ni lagi Sal confius dan rasa macam ‘sesuatu’ sangat ..

Dan akhirnya bila sampai di The Regency UTM Kuala Lumpur .. dah ramai yang menanti rupanya . Mr Hubby ajak officemate join , terharu sungguh laaa . Memang terkejut sangat ! Mr Hubby dah buat preparation dan booking rupanya untuk sambut birthday Sal .

Terasa macam sambut sweet 17th uuoolssss !!!

Yang datang pun siap bawak hadiah … rasa macam nak nangis dah tapi Sal tahan kan jugak . Seriously tak terkata apa apa . Sal gelak je sebab nak cover . Terima kasih sangat pada yang sudi hadir memeriahkan sambutan hari istimewa Sal dan family . Dan hadiah tahun ni dari Mr Hubby pun boleh tahan jugak . Nasib baik Mr Hubby tak bisik – Pecah Kaca , Pecah Gelas .. kihkihkih ..

Sambutan Hari Kelahiran Penuh Kejutan
Korang agak apa isi dalam ?? -Sambutan Hari Kelahiran Penuh Kejutan

Dan yang last sekali acara wajib –  potong cake . Pendek kata sambutan yang paling bermakna  la hari istimewa kelahiran Sal tahun ni . Harapnya tahun depan ade lagi .. huhuhu

Citer semalam….. Happy Bday Madam Salina Johari semoga dipermudahkan urusan melahirkan cahaya mata dan sukses selalu.. credit to Md Khairul belanja kami tp yg penting mengingati hari2 bermakna si isteri..

Posted by Norazlin Bte Pamuji on Isnin, 15 Oktober 2018

To Mr Hubby :

Terima kasih sebab sudi terima diri ini yang serba kekurangan . Semoga perhubungan ini kekal hingga ke jannah dihiasi dengan kehadiran anak anak yang jadi penyeri dalam kehidupan . Dikaulah teman rapat , teman baik , teman gaduh , teman gurau senda dan teman seangkatan dalam bidang yang sama .

Love u So Much !!

Sambutan Hari Kelahiran Penuh Kejutan

BACA JUGA: Hidup Dengan Penuh Kesyukuran Hargai Nikmat Yang Diberikan