Sumber Ayu 3x Whitening Pearly White Memberi Kesegaran Dan Pencerahan Feminin Wanita – Korang pernah tertanya tak kenapa kulit di sekitar kawasan intim atau area Miss V korang lebih gelap berbanding kawasan kulit badan yang lain ? Dah cuba hilangkan tak atau korang ignore je ??

Sejauh Mana Sumber Ayu 3x Whitening Pearly White Memberi Kesegaran Dan Pencerahan Feminin Wanita

Sumber Ayu 3x Whitening Pearly White Memberi Kesegaran Dan Pencerahan Feminin Wanita
Sumber Ayu 3x Whitening Pearly White Memberi Kesegaran Dan Pencerahan Feminin Wanita

Adakalanya perkara yang kita rasa orang tak nampak , tapi hakikatnya itula yang sering kita fikirkan dan simpan dalan hati . Sampaikan adakalanya kurang keyakinan diri , lagi la pada wanita yang telah berumahtangga atau senang citer bila bersama dengan suami .

Lepas ni korang jangan risau sebab ada yang boleh bantu atasi celah yang gelap tu . Tak cuba , belum tahu lagi kan . Apa kata korang try Sumber Ayu 3x Whitening Pearly White at least dapat kurangkan masalah kulit gelap area Miss V !

Jangan rasa malu bila ada masalah di area Miss V sebab bukan korang je yang ada probs tu . Dari kajian membuktikan ramai dalam kalangan wanita di seluruh dunia yang mempunyai kegelapan warna kulit di bahagian intim. Banyak faktor yang menyumbangkan kepada perubahan warna yang boleh menyebabkan kegelapan di bahagian intim seperti faktor usia, ketidakseimbangan hormon , penambahan berat badan , pemakaian baju yang ketat dan bercukur .

Lepas ni jangan risau dah sebab Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White ada dan bukan hanya mencerahkan kulit di kawasan intim tetapi berupaya meningkatkan tahap keyakinan diri .

Kandungan Sumber Ayu 3x Whitening Pearly White Memberi Kesegaran Dan Pencerahan Feminin Wanita

Kandungan Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White bukan sekadar 1, bahkan mempunyai 3 ekstrak pemutih semulajadi yang membantu meringankan dan mencerahkan tona warna kulit.  Ekstrak yang dimaksudkan adalah licorice, bengkoang dan susu.

Kalau korang nak tahu , sejak berabad yang lalu licorice telah digunakan bukan sahaja masyarakat di Asia .. malahan turut digunakan oleh masyarakat Yunani dan Mesir kerana keberkesanannya untuk mendapatkan tona kulit yang cerah. Khasiat bengkoang pula mengandungi vitamin B1 dan C dimana ia dapat membantu memperlahankan proses penuaan dan memberikan kulit yang lebih sihat dan cerah bersinar. Susu pula sangat bermanfaat untuk mengurangkan perubahan warna , memperbaiki tona kulit yang tidak sekata dan sekaligus mencerahkan kulit .  Best tak ??

Kepada golongan wanita , korang kena pilih pencuci feminin yang mempunyai tahap keseimbangan kandungan pH 3.5 sehingga 4.5 supaya Miss V lebih selesa . Semestinya korang kena pilih Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White sebab kandungan tahap pH 3.5 dan mengandungi bahan antiseptik semulajadi bagi mengelakkan bakteria jahat , bau yang kurang menyenangkan dan  kegatalan.

Sumber Ayu 3x Whitening Pearly White Memberi Kesegaran Dan Pencerahan Feminin Wanita
Sumber Ayu 3x Whitening Pearly White Memberi Kesegaran Dan Pencerahan Feminin Wanita

Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White juga mempunyai ekstrak manjakani . Manjakani merupakan bahan semulajadi yang dapat membantu mengetatkan area Miss V dan memberi keyakinan yang tinggi kepada golongan wanita dan pasangan yang telah berkahwin .. hehehe .

BACA JUGA: V-Sireh Premium Juice…Memartabatkan Mahkota Wanita

Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White mempunyai wangian yang sederhana selain memberi keselesaan kepada pengguna yang berkulit sensitif dan memberikan kesegaran sepanjang hari. Dan yang paling penting Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White Bagi diiktiraf halal . Gunakan tanpa was was ya !

Tak rugi cuba , at least dapat membantu korang kurangkan kegelapan kulit melalui pengurangan pembentukan melamin dan seterusnya dapat membantu pertumbuhan semula kulit . Ianya juga dapat mengetatkan kawasan feminin dan mengawal kandungan pH area Miss V .

Harga Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White

Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White kini dengan pembungkusan klasik yang diilhamkan mengikut bentuk badan wanita dan terdapat penambahbaikan dengan tekstur yang lebih lembut dan pekat . Produk ini boleh didapati dengan harga mampu milik dan didatangkan dengan 2 saiz berbeza iaitu 90ML dengan harga RM9.20 dan 200ML dengan harga RM15.50 . Rangkaian Produk Sumber Ayu ini boleh didapati di pasaraya besar, pasar raya dan juga farmasi.