KEREX STUDIO & Perkhidmatan Fotografi

In My Story
KEREX STUDIO & Perkhidmatan Fotografi – Teringat ingat Sal masa Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari tempoh hari , selain seronok berkumpul ramai ramai Sal paling suka bila tengok balik gambar yang diambil sepanjang family day berlangsung . Kenangan tuh !!

KEREX STUDIO & Perkhidmatan Fotografi Terbaik

Paling best bila tengok gambar ni …. korang akan sangat berpuas hati angle gambar yang diambil oleh KEREX STUDIO yang superb dalam memberikan Perkhidmatan Fotografi . Biar gambar berbicara ya !
KEREX STUDIO & Perkhidmatan Fotografi
Diambil oleh KEREX STUDIO & Perkhidmatan Fotografi
KEREX STUDIO & Perkhidmatan Fotografi

 

KEREX STUDIO & Perkhidmatan Fotografi
Cantikkan angle gambar , macam hidup . Ni lah hasil ‘air tangan’ Abg Sam atau empunya KEREX STUDIO . Abg Sam memang best dan penyabar orangnyer . Banyak lagi Sal nak share tapi takmo la share banyak sangat . Bukan kedekut tapi boleh jengah banyak lagi gambar kat:

 

Meh tengok sikit aksi Sal masuk Sukan Rakyat masa Family Day . Seumur hidup nilah 1st time main pancing tin .. ingatkan senang rupanya bolehlah tahan … hehehe . Korang tak kan rugi kalau ambil pakej gambar yang ditawarkan oleh  KEREX STUDIO . Insya Allah, lepas ni Sal akan ambil  Perkhidmatan Fotografi bersama KEREX STUDIO  sebab berbaloi .

Gambar yang diambil untuk kenangan dan setiap moments tu bukan selalu ada . Hanya sekali so korang kena pandai simpan ok sebab tak akan berulang lagi … huhu .

KEREX STUDIO & Perkhidmatan Fotografi
Berbalik pada bidang fotografi , bagi yang nak menggunakan perkhidmatan KEREX STUDIO..boleh hubungi Abg Sam terus ditalian 0111.535.4445…jangan segan okeh !! Harga dan pakej yang ditawarkan amat berpatutan..
KEREX STUDIO & Perkhidmatan Fotografi

 

You may also read!

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Tatkala Negara kini masih ‘berperang’ mendepani pandemik COVID-19 yang semakin berleluasa ..masih ada beberapa perkara yang perlu diteruskan ‘perjuangan’

Read More...
Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Dalam tak diam , tahun 2020 dah pun berlalu dan yang pastinya meninggalkan pelbagai kenangan kan !?  Sal pun

Read More...
Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Sepanjang musim Negara dilanda pandemik COVID-19 ni kan , antara perkara yang merisaukan Sal adalah pembelajaran anak anak .

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu