“Saya Nak Masuk Bloglist Lyssa Faizureen Bulan Ogos 2015”

In My Story
Jom kita rajinkan diri join Saya Nak Masuk Bloglist Lyssa Faizureen Bulan Ogos 2015….mana tau terpilih kan…

Syarat penyertaan sangat simple ..nak tau lanjut boleh klik > SINI <

Syarat tak habis lagi..dan yang terakhir…Sal nak sharing tentang ‘KisahPondokKecil’….hanya sebuah blog picisan mengenai kehidupan berkeluarga…tentang anak anak tersayang…lumrah hidup di dunia yang penuh dengan liku liku dan pancaroba….bukan setakat tu je….part masak memasak pun ada..ye lah…dah jadi isteri dan ibu ni kena lah reti masuk dapur kan…kalau tak ..tak lengkap la insan yang bergelar wanita…dan bila bukak topik wanita….ada jugakla Sal sharing tentang kecantikan…sape tak suka kecantikkan kan…hehehe…

Dan banyak lagi cerita ceriti yang Sal sharing….sudikan jengah ya blog Sal.. 

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

You may also read!

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Tatkala Negara kini masih ‘berperang’ mendepani pandemik COVID-19 yang semakin berleluasa ..masih ada beberapa perkara yang perlu diteruskan ‘perjuangan’

Read More...
Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Dalam tak diam , tahun 2020 dah pun berlalu dan yang pastinya meninggalkan pelbagai kenangan kan !?  Sal pun

Read More...
Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Sepanjang musim Negara dilanda pandemik COVID-19 ni kan , antara perkara yang merisaukan Sal adalah pembelajaran anak anak .

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu