Lame dah pasang niat nak masukkan Khalish dalam playgroup…seronok tengok parents yang sharing experience..so me berazam…walau sesibuk mane sekalipun…masa untuk perkembangan anak-anak  perlu diberi perhatian lebih..apa jadi sekalipun…mesti manage masa untuk Khalish join playgroup…dan Alhamdulillah..tercapai jua hasrat yang diimpikan…dan bermulalah episod baru dalam dunia Khalish bersama GBOB

Muka takde mood…

Khalish & Teacher Art

Ibu pun nak main sama ngan parachut

Khalish paling suka bab bubble

sempat capai lagi buku kawan lain…

jom ber’ho-la hoop ….pandai dah sekarang..

ibu & papa happy sangat bila tengok Khalish tak kekok bergaul dengan kawan-kawan…semoga niat murni kami nak berikan yang terbaik untuk anak-anak dipermudahkan olehNYA…