Alhamdulillah…me sekeluarga selamat sampai ke destinasi…agak lewat sampai sebab lewat jugak keluar dari KL…so far Khalish dalam keta tertido…agak terkawal la jugak me n Mr Hubby…maybe siang Jumaat dia tak lena…cakap pasal bab tido…bila dah lentok dalam kete…alkisah sampai je rumah BIL…Khalish dah segar…alamak…jenuh me melayan…sampai tertido-tido..tapi Khalish tak jugak tido…alahai anak ibu…agaknya bak kata orang tua-tua beralih tempat tido kot..punyalah susah dia nak baring..Mr Hubby lama dah bermimpi…agak lama lepas tu baru Khalish tertido tapi still tak lama….nilah dugaan dalam membesarkan anak-anak…rasanya badan Khalish pun tak berapa sedap malam tadi sebab pagi Jumaat tu me bawak dia ke klinik ambik injection 18 bulan..harap-harap harini dia ok..
Bila kita dah ada kat kampung..macam-macam planning/idea timbul..mula la petang ni nak ajak Mr Hubby ke Parit Raja..nak tengok kehadiran orang baru…bila bulan posa..kena buat aktiviti sikit ..kalau tak kang mak buyung melepek kat rumah…heehe..ngada-ngada je bunyikan..ziarah takpe..jangan tershopping pulak..tapi tak taula kalau tetiba mata ni ternampak sesuatu yang menarik..takleh nak kata apekan..