Pengalaman yang sangat mengujakan semalam…
first time join photoshoot… masuk studio Mycreativepixelstudio ..milik bro Aiman
lokasi studio kat PV 128, Setapak…
studio yang simple tapi photographer sangat berbakat…
sempoi dan peramah…
Best part… cara nak possing pun diajar oleh bro Aiman..
memang terbaik…dari malu terus confident!!
hehehe…
dan baru saya tahu kerjaya seorang insan bergelar model..
payah rupenyer…ingat catwalk tu senang…nak possing bagai…
Sempat saya tanya lanjut kalau nak shoot gambar family..
harga yang diberi ternyata berbaloi..
rasa macam rugi pulak kalau tak bergambar bersama family kat sini…
Keterujaan…keseronokan bertambah bila bersama family
#kelabbloggerbenashaari .. happy family…
kemeriahan amat dirasai bila ada tajaan dari makeup artist yang berkelapangan
 @wiidaribbon , @shazaamalina , @etty_garib @yanneskay , @tyasalmid…
maka.. bertambah comella muka gadis-gadis #kelabbloggerbenashaari
sememangnya semua dah lawa…jadi bila kena sentuhan MUA…
terserlah kejelitaan masing-masing…
Photoshoot start awal pagi cuma saya datang lewat sikit sebab 
ada urusan pagi tu..
yang penting… nak join & gather gambar group..
bukan senang nak jumpa..ada yang sanggup datang dari jauh…
Thanx to Mr Hubby sebab sanggup rempit hantar ke studio…
takmo naik keta…takut lewat dan jammed..
sekali..sekala merempit…romantik gak kan..
lama dah tak jadi minah rempit…
Sampai #MyCreativePixelStudio ngam..ngam sehh..
untuk sesi group #kelabbloggerbenashaari..
nasib tak lewat…
memula kena posing sensorang  bersama props yang
 blogger Lan Careno sediakan..
inisiatif dia sendiri..memang terbaik la..
lepas tu kena jadi model produk Cosmoderm..penaja rasmi kami haritu..
Tak dinafikan produk cosmoderm sangat berbaloi…halal 
dan mampu milik..
#manjakanihygienewash dah pun saya cuba..ternyata berkesan..
sekarang nak try Vitamin E Series…
dengarnya boleh menghilangkan parut di muka dan badan…
tak sabar nak guna..
Meh tengok hasil Photoshoot Day #kelabbloggerbenashaari
geng wanita jelita..

geng abg sado…
dan hasilnya….
inilah kami….semua..
Jutaan terima kasih diberikan pada tajaan lokasi studio..
My Creative Pixel Studio..so sesiapa yang memerlukan khidmat bro Aiman…
jangan segan nak call beliau di talian 012-3602384..
terjah sekali FB beliau tau..

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari