Cosmoderm Manjakani Feminine Eratkan Hubungan Intim – Pada pendapat korang la kan .. penting ke penjagaan bahagian keintiman especially wanita ni  ?? atau dengan bahasa yang mudah difahami Miss V . Ada sesetengah tu dikenali sebagai ‘bunga’ . Teringat pulak Sal dengan nenek sebab nenek pun panggil gitu .

Pada yang dah berumah tangga mesti tahu kan kenapa Sal tanya soalan macam ni ? Mungkin bunyi macam tak menyenangkan tapi kena ambil berat dan tahu sebab ianya amat berkait rapat dengan hubungan intim suami isteri .

Percaya Tak Yang Cosmoderm Manjakani Feminine Eratkan Hubungan Intim

Sebenarnya , penjagaan Miss V tu amat penting bagi seorang wanita . Sebab tu ia diibaratkan umpama ‘mahkota’ yang perlu dijaga dengan sebaiknya . Bagi wanita yang telah berumahtangga .. seeloknya kena la jaga lebih sikit sebab bukan untuk orang lain pun kan . Keintiman ni jugak boleh menjadi asbab kebahagian dan keruntuhan alam perkahwinan tanpa kita sedari . Bila cakap bab penjagaan ni , jangan pakai produk yang sembarangan ya !!

Ni yang Sal nak tekankan .. jangan sesekali pakai produk penjagaan Miss V ‘asal boleh’ . Baca sikit kandungan produk dan elakkan beli di kedai biasa . Bukan apa , ada sesetengah produk yang boleh memudaratkan lagi Miss V korang . Bila dah mudarat tu nak rawat adoyaiiii … tambah seandainya ada suami yang tak berapa nak faham condition isteri , makanya …

Mencegah lebih baik dari merawat ok !!!

Pengalaman Sal sendiri , Sal akan buat research sikit berkenaan produk yang Sal nak guna . Tanya kawan atau baca entry blogger yang pernah consume . Ilmu tu sangat penting supaya kita tak salah pilih . Semestinya kita nak produk penjagaan keintiman yang digunakan berkesan dan tak memudaratkan .

Sejauh Mana Cosmoderm Manjakani Feminine Eratkan Hubungan Intim

Untuk itu , Sal nak kongsi kenapa Cosmoderm Manjakani Feminine Eratkan Hubungan Intim jadi pilihan Sal kini . Zaman anak dara dulu Sal tak pernah tahu mengenai produk keintiman Cosmoderm ni tapi sejak berumahtangga dan bersalin , Sal agak particular tentang penjagaan Miss V ni . Yelah , zaman study dulu mana nak sempat bertanya sangat tentang penjagaan keintiman ni .

Tambah student , tau la bajet keperluan diri tu banyak mana . Bukan kata tak guna produk keintiman .. ada je tapi beli pun kat kedai biasa . Nasib la tak memudaratkan .. syukur Ya Allah . Dan untuk pengetahuan korang , ada jugak produk Soothing Feminine Hygiene Wash Cosmoderm … pencuci keintiman khusus untuk anak dara . Haaa … bukan mak dara je kena jaga tau !

Bila dah masuk alam pekerjaan , kenalan pun dah ramai terutamanya golongan ‘mak budak’ .. haaa dari situ la timbul nak bertanya bagai . Ramai rupanya kawan kawan Sal yang terlebih dulu mengenali Cosmoderm Manjakani Feminine Hygiene Wash . Bila dah dapat tahu sejauh mana keberkesanan produk keintiman Cosmoderm ni … terus cuba tau , tak lengah lagi .

Seriously tak rugi dan berbaloi sangat produk Cosmoderm Manjakani Feminine yang mampu eratkan hubungan intim . Salah satu sebab utama Sal rasa selamat sangat nak guna Cosmoderm Manjakani Feminine Hygiene Wash adalah ianya HALAL . Memang diyakini dan paling best membantu dalam proses penyembuhan Miss V selepas bersalin . Dalam masa 2 minggu , jahitan bersalin baik . Berani cakap sebab pengalaman Sal sendiri ..

Dah takde rasa keraguan nak pakai as a pencuci masa dalam tempoh pantang malahan Sal rasa bertambah yakin dan selesa sangat . Maybe sebab kandungan Manjakani , Kacip Fatimah dan Sireh . Korang jangan risau sebab harga produk hygiene Cosmoderm ni berbaloi dan tahan jugakla . Depends on cara korang pakai tapi pada Sal sikit je dah memadai time pakai tu . Miss V bukannya macam korang lumur pakai body wash … hehehe

BACA JUGA: Jaga Keintiman Peribadi Dengan Manjakani Hygiene Wash Cosmoderm

Keberkesanan lain tentang Cosmoderm Manjakani Feminine Eratkan Hubungan Intim yang korang perlu tahu :

  • Membantu mengetatkan dan menegangkan dinding faraj
  • Mencerahkan celahan kulit celah peha
  • Rasa dingin dan segar yang berpanjangan
  • Merawat keputihan
  • Wangian feminin yang menggoda
  • Membantu mempercepatkan penyembuhan luka

Untuk maklumat lanjut mengenai produk keintiman Cosmoderm .. korang boleh layari

Soothing Feminine Hygiene Wash Cosmoderm :

http://www.cosmoderm.com.my//?cur=catalog/product&id=7&pid=214&title=Soothing_Feminine_Hygiene_Wash_375_ml

Cosmoderm Manjakani Feminine Hygiene Wash :

http://www.cosmoderm.com.my//?cur=catalog/product&id=7&pid=225&title=Manjakani_Hygiene_Wash_375_ml

Dan boleh Sal katakan yang Cosmoderm Manjakani Feminine Hygiene Wash merupakan pelengkap kepada penjagaan keintiman setiap mahkota wanita . Untuk dapatkan  Cosmoderm Manjakani Feminine Hygiene Wash , korang boleh beli secara online di www.cosmoderm.com.my atau beli terus di outlet AEON Wellness, Caring, Watsons dan farmasi komuniti terdekat korang .

Ada masa meh singgah dan follow page Cosmoderm:

Facebook: https://www.facebook.com/Cosmoderm/

Instagram: https://www.instagram.com/cosmoderm/