Lazz Susu Kambing Susu Kedua Terbaik Selepas Susu Ibu – Bagi penyusuan anak anak , Sal memang bagi secara eksklusif dari lahir sehingga mencapai umur 2 tahun lebih . Dari anak sulung sampai la yang keempat . Dan jangan terkejut seandainya Sal masih lagi meneruskan penyusuan walaupun tengah mengandung . Cumanya , Sal akan cari alternatif lain agar anak anak terus minum susu sebagai pelengkap tambahan.

Pernah satu ketika , Sal rasa buntu sangat nak pilih susu formula untuk anak sebagai makanan tambahan yang ada di pasaran . Sebab terlalu banyak jenama dan anak anak pulak bukan semua serasi dengan susu yang dipilih . Sampai la Sal dapat sample Lazz Susu Kambing dari seorang kenalan blogger .

Sememangnya kita semua tahu yang susu kambing merupakan susu kedua terbaik selepas susu ibu dan diperkaya dengan khasiat semulajadi. Sebab tu pilihan utama Sal sekarang ni Lazz Susu Kambing . Korang dapat agak tak kenapa ???

Susu Kambing Mempunyai Banyak Kelebihan – Lazz Susu Kambing Susu Kedua Terbaik Selepas Susu Ibu

Memang tak dinafikan khasiat susu kambing dan ia juga merupakan makanan sunnah . Susu kambing sangat mudah dihadam berbanding susu lembu dan sangat bagus untuk anak anak berumur 2 tahun ke atas . Sal memang utamakan susu dalam pemakanan seharian anak anak sebab bila susu takde rasa macam kekurangan kalsium . Kebiasaannya bila anak anak yang di tahap umur sedang membesar memerlukan kalsium yang mencukupi .

Antara faktor utama kenapa Lazz Susu Kambing jadi pilihan utama Sal sebab ia mudah dihadam dan melawaskan , membantu melegakan pernafasan dan kahak , baik untuk kulit dan masalah kulit , mengeluarkan angin , memberi tenaga untuk fokus belajar dan sesuai sangat untuk anak yang mempunyai kulit sensitif macam ekzema .

Selain rasanya yang sedap ..  Lazz Susu Kambing diperkaya dengan khasiat susu kambing organik & ekstrak kurma . Tambahan ia mengandungi struktur nukleotida yang menghampiri susu ibu .

Sebenarnya kan …hehehe nak bukak satu pengalaman Sal jugak ni . Bukan mudah nak suruh anak Sal terutamanya Kaariz nak minum susu tambahan . Bila dah terbiasa dengan susu badan .. anak akan rasa lain tapi dengan Lazz Susu Kambing seriously mudah je dia nak minum .

Lazz Susu Kambing Edisi Omar Hana Kini Tarikan Utama

Kalau korang nak tahu , Lazz Susu Kambing kini berkolaborasi bersama syarikat Omar Hana . Secara tak langsung , packaging lazz susu kambing tu sendiri mempunyai daya tarikan untuk anak Sal minum susu kerana ia didatangkan khas dengan edisi Omar Hana .

Sebelum ni ya ampunnnnn , payah jugakla nak pujuk dia minum susu . Tapi sekarang bila Lazz Susu Kambing delivery sampai je depan rumah , Kaariz dulu berlari amik . Syukur Ya Allah . Sal ni sejenis yang risau bila anak tak nak minum susu ..

BACA JUGA: Lazz Susu Kambing Produk Terbaik Untuk Kanak Kanak

Dan korang jangan risau sebab banyak perisa yang boleh dipilih cuma untuk Kaariz Sal lebih gemar dia minum Lazz Kurma (susu kambing dan estrak kurma) dan Lazz Choco (susu kambing , estrak kurma , koko dan malt) . Ternyata keputusan Sal pilih Lazz bertepatan sebab boleh diambil seisi keluarga di mana ia sesuai untuk suami isteri , ibu menyusu , ibu hamil , kanak kanak dan warga emas . Pilih je perisa yang bersesuaian !

Maka tak hairanlah seandainya anak-anak yang minum susu kambing mempunyai EQ yang baik dan minda yang cergas . Tak caya korang try la dan pada yang mengandung kan .. bila consume Lazz Susu Kambing , bacaan HB korang akan cantik .

Meh Sal share sikit kenapa Susu Lazz pilihan terbaik untuk anak anak :

  • Susu Lazz adalah Susu Natural dari Susu Kambing Segar yang diserbukkan
  • Tubuh anak dapat serap khasiat dengan mudah dan maksimum
  • Susu Lazz diperkaya Mineral Alkali , ia mampu mengeluarkan kahak akibat alah susu lembu, juga meningkatkan imunisasi anak 
  • Susu Lazz mempunyai rasa yang sedap dan digemari ramai kanak-kanak
  • Susu Lazz mengandungi Vitamin B Kompleks dan zinc yang membantu tingkatkan selera Makan si Manja 

Jom dapatkan Lazz secara Delivery ke rumah !! Mesti anak-anak suka dapat minum Lazz Susu Kambing edisi Omar Hana . Untuk butiran lanjut boleh singgah dan call terus :

Web : www.lazzsusukambing.com

FaceBook LAZZ Susu Kambing
Instagram :  LazzSusuKambingHQ

Tel : 013 308 3354 | 018 2777 290

Sample Percuma : lazzsusukambing.com/sampel-percuma