LAZZ Susu Kambing Cegah Jaundice Anak – Setiap kali melahirkan anak , Sal risau betul bila anak kena jaundice sebab Sal ni berdarah O . Pengalaman sebelum ni anak anak Sal ada yang kena prolonged jaundice . Nak berulang check darah kat klinik kesihatan lain .. masuk hospital lagi . Yelah , dengan condition badan yang masih dalam pantang tu tau je la kan . Urat dalam badan belum pulih sepenuhnya tapi apakan daya .

Pendekatan Yang Diambil – LAZZ Susu Kambing Cegah Jaundice Anak

Tahap punya la risau bersalin kalini takyah la tanya . Tiap hari Sal berdoa jangan la bacaan jaundice tu naik mencanak . Part yang tak larat nak berulang tu ha . Dengan Mr Hubby tengah study .. memang payah nak kacau dia untuk berurusan ke hospital .

Dalam masa yang sama , Sal tak berdiam diri sebab untuk elakkan bacaan jaundice baby tinggi tak kan nak dok diam kan ? Kena cari alternatif lain .. contohnya dalam part pemakanan seharian Sal sepanjang tempoh berpantang . Nak makan sesuka hati memang tak boleh sebab ibu berpantang ni bukan nak luar je sihat . Yang dalaman pun kena jaga jugak demi kesihatan dan kesejahteraan berpanjangan . Dalam pantang memang kena jaga betul untuk elakkan kesan sampingan yang lain . Bila kita sihat , condition baby pun Insya Allah .

Untuk itu , sepanjang tempoh berpantang hingga ke entry ni up.. Sal masih consume Lazzcafe  dicampur dengan 2 sudu Lazz Susu Kambing Asli yang ada estrak kurma . Setiap hari tanpa gagal tau . Sape yang suka minum coffee moh le kita bertukar kepada Lazzcafe . Sedap tau dan kalau korang nak tahu kan , Sal bukannya suka sangat susu kambing . Bila teringat bau tu lagi la .. tapi beza sangat dengan penangan Lazz Susu Kambing ni . Tekak Sal boleh terima lak Lazz Susu Kambing Asli yang dicampur dengan kurma .

LAZZ Susu Kambing Cegah Jaundice Anak
Lazzcafe campur dengan lazz susu kambing asli estrak kurma – LAZZ Susu Kambing Cegah Jaundice Anak

BACA JUGA: Lazz Susu Kambung Susu Kedua Terbaik Lepas Susu Ibu

Dan berbalik citer pasal jaundice anak tadi , sepanjang Sal consume Lazz Susu Kambing kali ni … Alhamdulillah jaundice baby tak tinggi dan bacaan masih di paras bawah kawalan . Pengalaman anak anak yang lepas , wajib masuk bawah lampu sinaran ultraviolet dak duduk kat hospital .

Masa dalam tempoh mengandung ritu Sal banyakkan pembacaan tentang pemakanan untuk elak jaundice pada baby . Walaupun dah banyak kali mengandung .. Sal tetap cari gali ilmu dan pendekatan untuk tips elak bacaan jaundice anak dari meningkat .

Dalam tempoh 2 minggu berpantang , Sal repeat ke hospital untuk check baby dan doktor tengok macam nampak kuning pada baby . Pasrah je la bilababy kena amik darah untuk tengok bacaan TSB . Lepas chek up Doktor just pesan , anything hospital akan call . Sal tunggu je la lepas balik tu … tanpa putus berdoa moga moga bacaan jaundice baby ok . Dan Alhamdulillah , pihak hospital tak call .. syukur Ya Allah .

Bila dalam pantang ni Sal memang nekad sangat nak consume susu kambing dan pilihan Sal ternyata tepat bersama Lazz Susu Kambing . Bukan setakat untuk elak jaundice , condition badan Sal sepanjang berpantang pun Alhamdulillah terasa segar dan bertenaga .

So pada ibu yang sedang berpantang … korang patut try Lazz Susu Kambing yang bersifat organik sebagai inisiatif tambahan untuk elak bacaan jaundice anak tinggi . Mencuba tak salah kan . Harga pun berpatutan dan Sal cadangkan korang amik set combo terus . Jimat tau !!

Untuk butiran lanjut boleh singgah dan call terus :

Web : www.lazzsusukambing.com

FaceBook LAZZ Susu Kambing
Instagram :  LazzSusuKambingHQ

Tel : 013 308 3354 | 018 2777 290

Sample Percuma : lazzsusukambing.com/sampel-percuma