Amboi..Pandai Dah

In Parenting
My Lil Khalish dah pandai beremosi…tambah dengan ekspresi muka…alahai…buat ibu terkenang je waktu di tempat kerja..sekarang dah pandai marah… kalau ibu atau papa lewat sikit buat apa keinginan Khalish.. heehee..mulut pun dah semakin pandai berborak..cuma ibu still tak faham butir bicara Khalish..ibu main agak-agak je..kadang-kadang ada gak certain words yang ibu dapat dengar dengan jelas..Alhamdulillah..celoteh Khalish sentiasa ibu dan papa nantikan..seronok layan Khalish berborak..ibu rasa tak lama lagi sure ibu superb bahasa Khalish…heehee
Tak Nak Kawan Ibu
Imam Muda…Allahuakbar..

Makanan Tak Sampai Lagi Ke..

You may also read!

Pusat Pakaian Hari-Hari Pakaian Sedondon Harga Berbaloi

Pusat Pakaian Hari-Hari Baju Raya Sedondon Harga Berbaloi

Assalamualaikum dan Salam Akhir Ramadan 1442H . Rebutlah peluang pada 10 malam akhir Ramadan . Rugilah kepada golongan yang

Read More...
F&N Life Sedia Pelbagai Resipi dan Tips Masakan

F&N Life Sedia Pelbagai Resipi Dan Tips Masakan

Assalamualaikum dan Salam Ramadan 1442H . Harap korang semua sihat ya . Jaga diri dan kesihatan korang sebab ‘perang

Read More...
F&N Life Aplikasi Mudah Order Secara Online

F&N Life Aplikasi Mudah Order Secara Online

Assalamualaikum dan Salam Ramadan 1442H . Antara sedar atau tak .. kita dan pun masuk pertengahan Ramadan . Cepat

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu