Anak Terapi Segala

In Parenting
Terapi bagi diri saya adalah apabila merenung
melihat aksi anak-anak..
serasa macam satu kepuasan yang tidah terhingga
pasti bagi mereka yang bergelar ibu mempunyai naluri yang
 sukar diungkap bila melihat wajah anak-anak..
 
Seriously…kat opis pun saya praktikkan…
bila mood kelaut je…mula cari gambar anak
Dapat ketenangan di situ…
dan end off…happy bila buat keja…
Muhammad Khilfi Khaleef….
Anakanda kedua..kami sekeluarga…
suka sangat bila dapat botol air..

muka baru bangun tido n terus breakfast….

sweet bila buat muka…pandai gurau..

dah ensome….tunggu nak jalan je ni…

bila dapat tengok youtube…janganla kacau…
– sejuk mata memandang…ciptaan Ilahi yang tiada terhingga kurniaan dariNYA….kita perlu laksanakan amanah yang diberikan dengan penuh tanggungjawab –

You may also read!

Badan Lebih Sihat Dengan Vitamin C+ Shine 1000mg Produk Kitsui

Kitsui Vitamin C+ Shine 1000mg Menjadikan Badan Lebih Sihat

Setiap wanita pasti mengimpikan kulit wajah yang cantik seiring dengan tubuh badan yang sihat kan ?? Sal pun macam

Read More...
Projek Infaq Ramadan Bersama Dapur LapoWey

Projek Infaq Ramadan Bersama Dapur LapoWey

Rejab dah pun berlalu meninggalkan kita  .. masuk bulan Syaaban yang penuh dengan keberkatan sebelum Ramadan menjelma . Ramadan

Read More...
Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Sejak anak anak kerap guna laptop , komputer , handphone bagi meneruskan Pengajaran dan Pembelajaran Di Rumah (PdPR) ..

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu