Apa Yang Terjadi

In My Story
Tengahari tadi berkejar balik rumah…
BS call..Khalish meragam balik…
tak keruan dibuatnya waktu drive keta…
resah semacam…
Sesampai je kat rumah BS…terdengar Khaleef menangis…
alahai..sayu hati…
bila Khaleef nampak je muka me..
terus senyap…seminit dua..pastu terus teriak tahap minima…terkejut kot
selang seli dengan merengek…
Rasa badan panas sikit…hidung berair…
sah…Khaleef sakit kepala sebab selsema…
alangkan me yang kena selsema pun terasa berat kepala..
ni kan pulak Khaleef yang masih kecik…
Khalish pun tengah selsema..dah name pun adik beradik…
so jangkitan tu cepat sesangat..
Balik rumah…me tembak sikit ubat selsema..actually tak berapa elokkan..
tapi nak bagi reda sikit…lagipun ingat nak neb jugak kat klinik…
Alhamdulillah reda sikit dan Khaleef mula tersenyum…
cuma ade dengar sikit bunyi kahak….

Petang waktu amik Khalish & Khaleef.. BS pesan suh try
 bawak ke Klinik Wangsa, Wangsa Maju..
terus google cari info… rata-rata feedback cam okey je klinik ni..
so…tunggu je la esok…Doc Nadir ade esok tapi half day je…

You may also read!

Badan Lebih Sihat Dengan Vitamin C+ Shine 1000mg Produk Kitsui

Kitsui Vitamin C+ Shine 1000mg Menjadikan Badan Lebih Sihat

Setiap wanita pasti mengimpikan kulit wajah yang cantik seiring dengan tubuh badan yang sihat kan ?? Sal pun macam

Read More...
Projek Infaq Ramadan Bersama Dapur LapoWey

Projek Infaq Ramadan Bersama Dapur LapoWey

Rejab dah pun berlalu meninggalkan kita  .. masuk bulan Syaaban yang penuh dengan keberkatan sebelum Ramadan menjelma . Ramadan

Read More...
Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Sejak anak anak kerap guna laptop , komputer , handphone bagi meneruskan Pengajaran dan Pembelajaran Di Rumah (PdPR) ..

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu