Asyik Mengamuk Je

In Parenting
Lately ni Khaleef kuat mengamuk..nangis pun boleh tahan…jerit sekuat hati..selalu ibu berkejar nak buat something…lagi pulak kalau papa keluar kejap…haru jadinya…ibu dah macam supermom…aiyakkk…
Disebalik amukan tu ibu dah mula faham…budak bolat ni nak tido rupanya…kalau dah mula meragam…tak kisah kat mana pun boleh lena…atas pangku pun jalan…serupa dengan Along Khalish…bila terjaga pulak senyap je…alih-alih nanti dengar bunyi ngomelan..tak pun bunyi menguap yang sangat besar….alahai….bila time weekend memang tak jadi nak kemas rumah…ralit melayan teletah anak-anak…
jangan ganggu Khaleef ye…
esok dah mula class…semangat baru…azam baru…exam wajib pulak mula lusa…aduss….kena berganda semangat ni..

You may also read!

Pusat Pakaian Hari-Hari Pakaian Sedondon Harga Berbaloi

Pusat Pakaian Hari-Hari Baju Raya Sedondon Harga Berbaloi

Assalamualaikum dan Salam Akhir Ramadan 1442H . Rebutlah peluang pada 10 malam akhir Ramadan . Rugilah kepada golongan yang

Read More...
F&N Life Sedia Pelbagai Resipi dan Tips Masakan

F&N Life Sedia Pelbagai Resipi Dan Tips Masakan

Assalamualaikum dan Salam Ramadan 1442H . Harap korang semua sihat ya . Jaga diri dan kesihatan korang sebab ‘perang

Read More...
F&N Life Aplikasi Mudah Order Secara Online

F&N Life Aplikasi Mudah Order Secara Online

Assalamualaikum dan Salam Ramadan 1442H . Antara sedar atau tak .. kita dan pun masuk pertengahan Ramadan . Cepat

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu