Lately ni  kulit badan Sal selalu je kena gatal gatal . Adakah faktor persekitaran atau kerap sangat pakai baju yang tebal ?? Bila dah pakai baju tebal especially uniform yang berlapis , of course berpeluh kan . Faham je la bila peluh yang bau masam tu tak ke mana … hurmmm kat kulit badan la mendapat . Pening dok fikir ade ke mandian yang dapat legakan kegatalan badan ni . Akhirnya kutemui Azyma Care Clay Body Wash untuk kulit sensitif .

Azyma Care Clay Body Wash Untuk Kulit Sensitif .. Kulit Normal

Sampai la satu hari tu Sal terbaca review dari Blogger Ben yang up satu produk yang diperbuat daripada tanah liat kaolin . Setahu Sal la , produk yang berasaskan tanah liat memang banyak manfaat sebab sebelum ni Sal pernah guna bedak sejuk dari tanah liat untul legakan rashes pada kulit anak anak . So , bila nampak mandian dari tanah liat .. why not cuba maybe boleh melegakan kegatalan kulit yang dialami .

Terus Sal google tentang mandian Azyma Care Clay Body Wash . Teruja pulak dengan bahan bahan yang digunakan untuk menghasilkan mandian khususnya untuk kulit yang sensitif . Bukan sebarangan ya kandungan Azyma Clay Body Wash .

Azyma Care Clay Body Wash mengandungi tanah liat kaolin asli bermutu tinggi khusus untuk penjagaan kesihatan kulit termasuk kulit sensitif . Dalam tu jugak mengandungi bahan bahan utama lain seperti extract  Aloe Vera , Chamomile , Lavender Oil , Cucumber dan kesemuanya adalah berasaskan ‘natural’ yang bebas daripada bahan bahan kimia berbahaya serta HALAL di Malaysia .

Dah guna baru tahu keberkesanan sebenar Azyma Care Clay Body Wash

Hamomile – Chamomile secara semulajadi mempromosikan kulit yang terasa lembut, bersih, dan sihat, dan ia juga boleh melegakan keradangan pada kulit.

Lavendar Oil – Aroma kesegaran lavender adalah kesan yang menyenangkan pada tubuh dan secara semula jadi melegakan ketegangan tekanan.

Timun – Mengekalkan penghidratan air dalam kulit dan membantu badan anda membuang toksin secara semulajadi dan mengekalkan kulit yang sihat.

Lidah Buaya – Termasuk beta karotena, vitamin C dan E yang boleh membantu meningkatkan ketegasan semula jadi kulit dan mengekalkan kulit terhidrat.

Body Odour Remover – Azyma Care Clay Body Wash mengkhususkan diri dalam menghilangkan bau yang tidak menyenangkan dan kulit berminyak tanpa menggosok kulit sensitif dengan kuat .

Keterujaan Bersama Azyma Clay Body Wash Untuk Kulit Sensitif

Bila Sal dah guna dan rasa sendiri Azyma Care Clay Body Wash , memang best sebab kegatalan pada badan hilang . Dalam masa yang sama Sal perasan yang Azyma Clay Body Wash mampu menghilangkan bau badan . Sangat sesuai dipakai untuk mereka yang berkulit sensitif termasuk kanak kanak yang berumur 2 tahun ke atas . Sal dah try pada anak anak dan tiada kesan sampingan malahan nampak kesan parut pada kaki dyorang makin berkurangan .

Bila pakai secara konsisten … kulit tangan Sal tak kering dan nampak lembap . Keja dalam aircond biasanya akan mengeringkan kulit tapi dengan adanya Azyma Care Clay Body Wash , Sal rasa selesa dan ia mampu bagi kesegaran pada badan tiap kali lepas guna .

Jadinya , Sal sarankan pada korang yang ada eczema , rashes , jerawat badan atau gatal gatal .. cubala mandian Azyma Care ni  sebab kebanyakan testimoni yang Sal baca  memberikan maklum balas yang positif termasuk penggunaan mandian ni tak memberikan kesan kepada kulit yg sensitif (kulit muka) , boleh digunakan sebagai shampoo dan tidak memedihkan mata .

Pada Sal khasiat tanah liat kaolin yang terdapat dalam produk Azyma Care ni sangat membantu kulit badan yang sensitif . Cara penggunaan pun senang , korang hanya picitkan sedikit di atas span mandi atau atas tapak tangan dan mula gosok di seluruh badan . Biarkan seketika dan bilas . Sebotol Azyma Care produk ini dapat digunakan selama 2 bulan .

BACA JUGA: Kentang Kuruskan Badan

Produk Azyma Care Clay Body Wash adalah yang terbaik dengan mengutamakan kualiti dan kesucian. Azyma Care,  Gel mandian tanah liat premium untuk anda seisi sekeluarga kerana ia selamat digunakan

  • Tanpa Diethanolamine
  • Tanpa Parabens
  • Tanpa Silicones
  • Tanpa Synthetic Colourant
  • Tanpa Lyral (Fragrance)
  • Tanpa No Animal Ingredients

Cuma Sal nak tekankan yang keberkesanan penggunaan  mungkin berbeza mengikut kesesuaian individu . Contohnya , pihak syarikat  Azyma Care tidak pernah mendakwa ia tidak memedihkan mata secara spesifik dan terbuka . Ia terserah kepada kesesuaian pengguna masing masing (kemungkinan berkaitan hormon dan sebagainya).

Maklumat lanjut , korang boleh hubungi

 +6019 776 0647/ +603 6732 0647

atau layari

www.azymacare.com

whatsapp terus https://www.wasap.my/+60197760647

Harga Azyma Care Clay Body Wash hanyalah RM68/pax (300ml)

Harga promosi RM100/2pax (sehingga stok masih ada)